Krab Fettuccine Alfredo

Krab Fettuccine Alfredo
Krab Fettuccine Alfredo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis zawiera 2 porcje z 682 kalorii, 32G białka, oraz 36g tłuszczu każdy. Za $1.91 za porcję, ten przepis okładki 22% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga brokułów, masła, mleka i pietruszki. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów śródziemnomorskiego jedzenia. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 49%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Fettuccine Alfredo, Fettuccine Alfredo, oraz Fettuccine Alfredo.

Instrukcje

1
Gotuj fettuccine zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Tymczasem w małym rondlu rozpuść masło. Wymieszaj mąkę, aż będzie gładka. Stopniowo ubijaj mleko. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia. Dodaj pozostałe składniki;podgrzej.
Składniki, których będziesz potrzebować
FettuccineFettuccine
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2
Odcedź fettuccine; na wierzch z mieszanką krabów.
Składniki, których będziesz potrzebować
FettuccineFettuccine
KrabKrab

Polecane wino: Pinot Grigio, Unoaked Chardonnay

Pinot Grigio i Unoaked Chardonnay to świetny wybór dla Fettuccine Alfredo. Kremowe, serowe, maślane Dania alfredo można pięknie połączyć z nieoczyszczonym chardonnay lub pinot grigio. Raventos i Blanc de la Finca Brut z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 39 dolarów za butelkę.
Raventos i Blanc de La Finca Brut
Raventos i Blanc de La Finca Brut
Wino musujące De La Finca jest wytwarzane z winogron z najstarszych winorośli Raventos i Blanc, posadzonych przy użyciu systemu gobelet w 1964 roku w Vinya dels Fòssils.Położona na najwyższych tarasach rzeki Anoia Winnica Vinya dels Fòssils ma gleby morskie o wysokiej zawartości kopalnych. Charakteryzuje to strukturę i skład gleby tej winnicy. Węglany są składnikiem, który stanowi główne źródło typowości tego wina musującego o wysokiej ekspresji soli fizjologicznej. Jest to wino musujące o wyjątkowej tożsamości i osobowości.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia12
Magazyn