Krab Azjatycki

Krab Azjatycki
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Azjatycki Krab może być wspaniały przepis, aby spróbować. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 298 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, sos hoisin, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Asian Crab Mini Quiches, Asian Black Pepper Crab, oraz Azjatyckie Smażone Kulki Krabowe.

Instrukcje

1
W dużym woku rozgrzać olej rzepakowy na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
2
Crack Crab shells in multiple areas to allow sauce to enter shells without crab shells falling.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
KrabKrab
3
Dodaj kraba do oleju i szybko saute przez 1 do 3 minut, aż Krab jest gorący.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
4
Usunąć kraba i odsączyć olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
5
Dodaj hoisin, Chile gorący sos, pasta z czarnej fasoli, i białe wino i ciepła, aż bulgotanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
6
Dodaj kraba, wrzucić na 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
7
Dodać olej sezamowy i wrzucić na 15 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
8
Wyjąć na talerz i udekorować sezamem i zieloną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Stonestreet Estate Chardonnay. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 36 dolarów.
Stonestreet Estate Chardonnay
Stonestreet Estate Chardonnay
2012 Estate Chardonnay zapewnia wyraźny szkielet mineralny wraz z silnym pierwiastkiem cytrusowym. Mandarynka i marmolada wyłaniają się najpierw ze szkła, otwierając się na podniebienie, które kaskadowo przechodzi przez brzoskwinię i ocean spray - wszystko to kończy się zaskakującym chwytem i kwasowością.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn