Kozi ser, suszone na słońcu pomidory i suflety z pieczonego czosnku

Kozi ser, suszone na słońcu pomidory i suflet z pieczonego czosnku mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 394 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 3,23 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać białka jaj, masło, śmietana Tatar, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać suchą bułkę tartą, można śledzić to danie główne z Bezglutenowe Bezmleczne Tarty Kokosowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Suszony na słońcu pomidor i kozi ser pieczony kurczak, pieczona czerwona papryka i suszone na słońcu pomidory bruschetta z prażonym puree z orzechów sosnowych i kozim serem gremolata, oraz Pieczony czosnek i suszony na słońcu ser pomidorowy (Dip Ossabaw) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Połącz czosnek i olej w małym kubku kremu. Przykryć folią.
Piec, aż czosnek jest bardzo delikatny, o 35 protokół. Lekko schłodzić.
Dodaj 1 łyżeczkę soli i 3/4 łyżeczki pieprzu do kubka kremu i zacieru do wklejenia. Utrzymuj temperaturę pieca.
Spryskaj cztery 2-szklankowe suflety sprayem zapobiegającym przywieraniu.
Posypać każdy z 1 łyżką bułki tartej, powłoki dno i boki; umieścić naczynia na blasze do pieczenia. Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodać mąkę; ubijać na gładką masę, około 1 minuty. Stopniowo dodawać mleko, stale ubijając, aż mieszanina zagotuje się, zgęstnieje i jest gładka, około 2 minut. Wymieszaj pomidory, tymianek i mieszankę czosnku.
Wyjmij bazę sufletową z ognia.
Żółtka ubić w dużej misce, aby wymieszać. Stopniowo ubijaj gorącą bazę sufletową, a następnie składaj w kozim serze. Za pomocą miksera elektrycznego, ubić białka w innej dużej misce, aż spieniony.
Dodać śmietanę z kamienia nazębnego; ubić na sztywno, ale nie wyschnąć. Białka ułożyć na suflet w 4 dodatkach. Podziel między przygotowane potrawy.
Piec suflety, aż nadmuchane i złoty, o 25 protokół.
W porcji: kalorie, 310; tłuszcz całkowity, 18 g; Tłuszcz nasycony, 8 g; cholesterol, 238 mg; błonnik, 1 g