Kozi ser puree ziemniaczane z wołowiną SOS kawowy
Need a przystawka bezglutenowa? Kozi ser puree ziemniaczane z wołowiną SOS kawowy może być wybitny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 333 kalorie, 9g białka, oraz 19g tłuszczu. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka kawy rozpuszczalnej, sos worcestershire, bulion wołowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 29%. Spróbuj Kozi Ser Puree Ziemniaczane, Kozi Ser Puree Ziemniaczane, oraz Kozi Ser Puree Ziemniaczane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w dużym garnku i przykryj zimną wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć na wolnym ogniu i gotować do przetargu widelca, o 10 do 15 protokół.
Ziemniaki odsączyć i włożyć do dużej miski. Z ręcznym mikserem na niskiej prędkości, rozbijaj ziemniaki.
Dodać kozi ser, masło i 1/2 szklanki odparowanego mleka i ubić ziemniaki na średniej prędkości.
Dodaj dodatkowe mleko, aż do uzyskania pożądanej konsystencji. Doprawić solą i białym pieprzem do smaku.
Do sosu: w średnim rondlu na dużym ogniu, doprowadzić bulion wołowy, sos Worcestershire, i kawa do wrzenia. Zmniejszyć do gotować na wolnym ogniu. W małej misce rozpuścić skrobię kukurydzianą w wodzie i dodać do mieszaniny bulionu. Gotować, aż sos zgęstnieje do konsystencji śmietany.
Ubij na maśle po 1 kawałku. Doprawić solą i pieprzem do smaku.