Kotlety Z Indyka Żurawinowego

Kotlety Z Indyka Żurawinowego
Kotlety z indyka żurawinowego mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis zawiera 305 kalorii, 29 g białka i 2 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 osobom. Za 2,05 USD za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i kup sól, sok pomarańczowy, żurawinę i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 27%. Wynik ten jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Kotlety z Indyka z Kompotem Żurawinowym, Kotlety Z Indyka Żurawinowo-Pomarańczowe i Kotlety Z Indyka Żurawiną Ze Świeżym Chavrie.

Instrukcje

1
Na dużej patelni podsmaż cebulę na oleju przez około 6 minut lub do lekkiego zrumienienia. Wymieszaj żurawinę, sok pomarańczowy i ocet. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować i mieszać, aż sos zacznie gęstnieć. Odłożyć na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Kotlety z indyka oprószyć solą i pieprzem. Używając szczypiec o długich trzonkach, zwilż papierowy ręcznik olejem kuchennym i delikatnie posmaruj ruszt grilla. Przygotuj grill do ogrzewania pośredniego za pomocą miski ociekowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Kotlety Z Piersi IndykaKotlety Z Piersi Indyka
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Połóż indyka na patelni ociekowej i grilluj pod przykryciem na średnim ogniu przez 5–6 minut z każdej strony lub do momentu, aż termometr do mięsa wskaże 170°. Posmaruj każdy kotlet odrobiną sosu żurawinowego; grilluj 1-2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowySos żurawinowy
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Podawać z pozostałym sosem żurawinowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowySos żurawinowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn