Kotlety z indyka z farszem z grzybów i kasztanów wodnych i sosem z patelni

Kotlety z indyka z farszem z grzybów i kasztanów wodnych i sosem z patelni
Kotlety z indyka z farszem z grzybów i kasztanowca wodnego i sosem z patelni mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 51g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 532 kalorie. Na $4.05 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz liście pietruszki, kasztany wodne, bulion z kurczaka w zamykanym papierowym pudełku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest solidne. Podobne przepisy to Indyk z farszem jabłkowo-kasztanowym i sosem jabłkowym, Polędwiczki z indyka z farszem i sosem pieczarkowym, oraz Kiełbasa Woda Kasztan SOS / Farsz.

Instrukcje

1
Włącz brojlery do wysokiej i tosty chleb po obu stronach. Chleb tostowy obficie posmarować zmiękczonym masłem. Odstawić. Przełącz piekarnik do pieczenia i rozgrzej do 375 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
2
Kotlety z indyka doprawiamy solą, pieprzem i 2 łyżeczkami przyprawy do drobiu. Na dużej patelni, brązowe kotlety z indyka z każdej strony na średnim ogniu w 2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
Kotlety Z Piersi IndykaKotlety Z Piersi Indyka
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Przenieś kotlety do płytkiego naczynia do pieczenia i dodaj 1 szklankę bulionu, aby mięso było wilgotne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4
Przenieść kotlety do piekarnika, luźno namiotowane folią, aby kontynuować gotowanie. Na patelni, że rumiane kotlety w, Dodać 2 łyżki masła i stopić go na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Dodać mąkę do masła i gotować minutę lub dwie więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
6
Ubij około 2 szklanki bulionu z indyka lub bulionu z kurczaka i pozostaw do zagęszczenia, 5 minut. Doprawić sos solą i pieprzem oraz przyprawą do drobiu, według własnego gustu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Bulion Z IndykaBulion Z Indyka
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
7
Rozgrzej drugą patelnię, na średnim ogniu i 2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, 2 obroty patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Dodać posiekane grzyby i brązowy 5 minut, często mieszając. Pieczarki doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
9
Dodaj seler i kasztany wodne, jak dostać je posiekane. Nadal gotować, aż warzywa będą miękkie, inny 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Kokosowa Lub Mleko *patrz Uwaga Dotycząca Pękania KokosówWoda Kokosowa Lub Mleko *patrz Uwaga Dotycząca Pękania Kokosów
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
10
Dodać szalotki, 1 łyżeczkę przyprawy do drobiu i natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
11
Chleb pokroić w kostkę i dodać. Zwilżyć farsz 1 szklanką bulionu lub bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
12
Przełożyć do naczynia do serwowania. Użyj łyżki do lodów, aby podzielić farsz na stole. Wierzchnie kopce farszu z kotletami z indyka i sosem, podawać z groszkiem cukrowym i brązowym ryżem lub innymi warzywnymi dodatkami do wyboru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek CukrowyGroszek Cukrowy
Kotlety Z Piersi IndykaKotlety Z Piersi Indyka
Sól Przyprawowa Lawry'sSól Przyprawowa Lawry's
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Po 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I LimonkowegoPo 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I Limonkowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn