Kotlety wieprzowe z sosem morelowo-musztardowym
Kotlety wieprzowe z sosem morelowo-musztardowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.28 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 276 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oliwy z oliwek, kotlety wieprzowe, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kotlety wieprzowe z kremowym sosem musztardowym, SOS morelowo-musztardowy z kotletami wieprzowymi, oraz Kotlety Wieprzowe Z Musztardą Kreolską dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wieprzowinę posypać solą i obtoczyć w mące. Ciepły olej na dużej patelni na średnim ogniu. Pracując partiami, w razie potrzeby gotować wieprzowinę, aż zbrązowieje z obu stron, obracając raz, łącznie 3 do 5 minut.
Przenieść na talerz; namiot z folią, aby utrzymać ciepło.
Dodaj dżem, bulion i musztardę na patelnię. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i gotować, często mieszając, aż lekko zgęstnieje, o 3 protokół.
Wyjąć z ognia i wymieszać z masłem do rozpuszczenia.
Polać wieprzowiną sosem i podawać od razu.