Kotlety wieprzowe z rabarbarem Chutney

Kotlety wieprzowe z rabarbarem Chutney
Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 124 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz zmielone goździki, rabarbar, skórkę pomarańczową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 25%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Grillowane kotlety wieprzowe z chutneyem rabarbarowym, Kotlety Wieprzowe Z Pikantnym Rabarbarem Chutney Przepis, oraz Pieczeń Wieprzowa Z Chutneyem Rabarbarowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na patelni na średnim ogniu połącz rabarbar, ocet, skórkę, porzeczki, cukier, imbir, pokruszoną czerwoną paprykę, 1/4 łyżeczki. sól i goździki. Wymieszać w 1/2 szklanki wody i doprowadzić do duszenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować, często mieszając, aż rabarbar rozpadnie się i ciecz jest prawie całkowicie wchłaniany, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
PorzeczkiPorzeczki
RabarbarRabarbar
OcetOcet
GoździkiGoździki
ImbirImbir
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Przełożyć do miski i ostudzić do temperatury pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Kotlety doprawiamy solą i pieprzem. Gotować, obracając raz, aż zbrązowieje z obu stron i gotowane przez (natychmiastowy odczyt termometr włożony w najgrubszej części chop powinien odczytać 63°), 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PatelniaPatelnia
4
Podawać z chutney.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone PomidorySugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir i Riesling to moje najlepsze propozycje na kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Możesz spróbować 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 28 dolarów za butelkę.
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Elway ' s Reserve Carneros Chardonnay 2018 jest dobrze zbilansowany, prezentując ostre smaki owoców tropikalnych, jabłek i gruszek z lekkimi elementami kwiatowymi. Nuty wanilii dopełniają gładkie, utrzymujące się dębowe wykończenie.Połącz to chrupiące wino z lekkimi potrawami, takimi jak plastry owoców i serów, sałatka z makaronem cytrynowym, pieczony kurczak z ziołami lub budyń waniliowy.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeWiosenne
Magazyn