Kotlety Wieprzowe Z Masłem Ziołowo-Musztardowym
Kotlety wieprzowe z masłem ziołowo-musztardowym to bezglutenowe i pierwotne przepis z 4 porcjami. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 141 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać schabowe kotlety, pieprz, szałwia, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Grillowane kotlety wieprzowe z masłem ziołowym, Kotlety jagnięce z musztardowo-ziołową skórką, oraz Herb Prosciutto na kotletach wieprzowych "wieprzowina na wieprzowinie".
Instrukcje
Posypać kotlety równomiernie solą i pieprzem i umieścić na stojaku z drutu w patelni brojlerów wyłożonej folią aluminiową.
W małej miseczce wymieszać masło i 3 kolejne składniki. Wierzch każdego kotleta z 1 zaokrągloną łyżką. mieszanka masła.
Broil 5 cali od ciepła 8 do 10 minut lub do termometru mięsa włożonego do najgrubszej części rejestruje 155.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Kotlety wieprzowe w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Jedno wino, którego możesz spróbować to Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau