Kotlety Wieprzowe Z Imbirem Jabłkowym

Kotlety wieprzowe z imbirem jabłkowym mogą być tylko daniem głównym, którego szukasz. Za $2.18 za porcję, ten przepis okładki 23% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 36g białka, 28g tłuszczu i w sumie 523 kalorii. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowy i pierwotny dieta. Jeśli masz pod ręką cebulę, kotlety wieprzowe, Wino i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać oliwę z oliwek, możesz śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i Parfait jogurtowy jako deser. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 5 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kotlety Wieprzowe Imbirowo-Jabłkowe, Kotlety schabowe Sous Vide ze smakiem jabłkowo-imbirowym, oraz Pukanie i kotlety: Knockwurst z przyprawioną kapustą i wędzonymi kotletami Schabowymi z boczkiem, jabłkiem i cebulą dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W zamykanej plastikowej torbie dodaj kotlety, ocet jabłkowy, 1 łyżkę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, imbir, czosnek, sok z cytryny, sól i pieprz. Marynować przez 30 minut
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Na dużej patelni do smażenia podgrzej 1 łyżkę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia do prawie palenia, a następnie dodaj kotlety wieprzowe, strząsając nadmiar marynaty. Zrumienić z obu stron, następnie ułożyć na blasze i wstawić do piekarnika na 20 minut lub do momentu, gdy temperatura wewnętrzna osiągnie 135 stopni F.
Na tej samej patelni do smażenia odlać winem, a następnie dodać cebulę, jabłka i rodzynki i gotować, aż jabłka będą miękkie, a cebula półprzezroczysta.
Dodaj masło sól i pieprz, do smaku i utrzymuj ciepło.
Wyjmij kotlety z piekarnika i dodaj do mieszanki jabłkowej.