Kotlety Wieprzowe Z Imbirem Jabłkowym

Kotlety Wieprzowe Z Imbirem Jabłkowym
Kotlety wieprzowe z imbirem jabłkowym mogą być tylko daniem głównym, którego szukasz. Za $2.18 za porcję, ten przepis okładki 23% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 36g białka, 28g tłuszczu i w sumie 523 kalorii. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowy i pierwotny dieta. Jeśli masz pod ręką cebulę, kotlety wieprzowe, Wino i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać oliwę z oliwek, możesz śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i Parfait jogurtowy jako deser. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 5 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kotlety Wieprzowe Imbirowo-Jabłkowe, Kotlety schabowe Sous Vide ze smakiem jabłkowo-imbirowym, oraz Pukanie i kotlety: Knockwurst z przyprawioną kapustą i wędzonymi kotletami Schabowymi z boczkiem, jabłkiem i cebulą dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W zamykanej plastikowej torbie dodaj kotlety, ocet jabłkowy, 1 łyżkę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, imbir, czosnek, sok z cytryny, sól i pieprz. Marynować przez 30 minut
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
2 łyżeczki Gorącej Soli2 łyżeczki Gorącej Soli
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Na dużej patelni do smażenia podgrzej 1 łyżkę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia do prawie palenia, a następnie dodaj kotlety wieprzowe, strząsając nadmiar marynaty. Zrumienić z obu stron, następnie ułożyć na blasze i wstawić do piekarnika na 20 minut lub do momentu, gdy temperatura wewnętrzna osiągnie 135 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Na tej samej patelni do smażenia odlać winem, a następnie dodać cebulę, jabłka i rodzynki i gotować, aż jabłka będą miękkie, a cebula półprzezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodaj masło sól i pieprz, do smaku i utrzymuj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
6
Wyjmij kotlety z piekarnika i dodaj do mieszanki jabłkowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Podawać na gorąco.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn