Kotlety Wieprzowe Z Imbirem Jabłkowym

Kotlety Wieprzowe Z Imbirem Jabłkowym
Kotlety wieprzowe z imbirem jabłkowym mogą być tylko daniem głównym, którego szukasz. Za $2.18 za porcję, ten przepis okładki 23% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 36g białka, 28g tłuszczu i w sumie 523 kalorii. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowy i pierwotny dieta. Jeśli masz pod ręką cebulę, kotlety wieprzowe, Wino i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać oliwę z oliwek, możesz śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i Parfait jogurtowy jako deser. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 5 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kotlety Wieprzowe Imbirowo-Jabłkowe, Kotlety schabowe Sous Vide ze smakiem jabłkowo-imbirowym, oraz Pukanie i kotlety: Knockwurst z przyprawioną kapustą i wędzonymi kotletami Schabowymi z boczkiem, jabłkiem i cebulą dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W zamykanej plastikowej torbie dodaj kotlety, ocet jabłkowy, 1 łyżkę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, imbir, czosnek, sok z cytryny, sól i pieprz. Marynować przez 30 minut
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
2 łyżeczki Gorącej Soli2 łyżeczki Gorącej Soli
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Na dużej patelni do smażenia podgrzej 1 łyżkę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia do prawie palenia, a następnie dodaj kotlety wieprzowe, strząsając nadmiar marynaty. Zrumienić z obu stron, następnie ułożyć na blasze i wstawić do piekarnika na 20 minut lub do momentu, gdy temperatura wewnętrzna osiągnie 135 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Na tej samej patelni do smażenia odlać winem, a następnie dodać cebulę, jabłka i rodzynki i gotować, aż jabłka będą miękkie, a cebula półprzezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Dodaj masło sól i pieprz, do smaku i utrzymuj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
6
Wyjmij kotlety z piekarnika i dodaj do mieszanki jabłkowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Podawać na gorąco.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn