Kotlety wieprzowe z czerwoną kapustą
Kotlety wieprzowe z czerwoną kapustą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 285 kalorii, 30g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś kotlety wieprzowe, brązowy cukier, kapustę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety wieprzowe z jabłkami przyprawionymi klonem i czerwoną kapustą, Spirala czerwona kapusta kalarepa Slaw z kolendry Vinaigrette, oraz Kotlety Wieprzowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, gotować boczek na średnim ogniu, aż po prostu chrupiące.
Wyjąć boczek do wyłożonej papierowym ręcznikiem płyty i odsączyć wszystko, ale 2 łyżki. gruby. (Jeśli nie ma wystarczającej ilości tłuszczu, dodaj oliwę z oliwek, aby odmierzyć 2 łyżki.)
Mąkę umieścić w płytkiej misce.
Kotlety posypać solą i posmarować mąką. Praca w partiach, jeśli to konieczne, dodać kotlety na patelni w jednej warstwie i gotować, aż rumiane z obu stron, obracając raz, 4 do 6 minut w sumie.
Wyjąć na talerz; namiot z folią. Powtórzyć z pozostałą wieprzowiną.
Dodaj kapustę, cebulę i tymianek na patelni; gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 5 protokół. Wymieszać z cukrem i octem, zmniejszyć ogień do niskiej i nadal gotować, aż kapusta będzie miękka, o 5 minut dłużej, mieszając raz lub dwa razy. Kapustę łyżka na wieprzowinie, posypać boczkiem i podawać.