Kotlety wieprzowe w sosie imbirowo-klonowym
Kotlety wieprzowe z sosem imbirowo-klonowym to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 476 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.58 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś sól, cebulę, schabowe kotlety i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kotlety wieprzowe w sosie klonowym, Kotlety Wieprzowe Z Sosem Musztardowym Klonowym, oraz Kotlety wieprzowe w sosie Klonowo-musztardowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej patelni na średnim ogniu, gotować cebulę w 2 łyżeczki oleju, aż złoty kolor i bardzo miękkie, o 10 protokół.
Dodać imbir; gotować i mieszać 2 minuty dłużej.
W międzyczasie połącz chili w proszku, sól, pieprz i cynamon; przetrzyj obie strony kotletów wieprzowych. Na dużej patelni na średnim ogniu, brązowe kotlety w pozostałym oleju przez 2-3 minuty z każdej strony.
Dodać bulion, syrop i mieszankę cebuli. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 8-10 minut lub do miękkości mięsa.
Usuń kotlety i utrzymuj ciepło.
Doprowadzić mieszaninę bulionu do wrzenia; gotować, odkryte, aż ciecz zgęstnieje i zmniejsza się do 1/2 szklanki.
Kotlety podawać z ryżem i sosem.