Kotlety Wieprzowe Podwójnie Grube

Kotlety Wieprzowe Podwójnie Grube
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Podwójnie grubo ciętych kotletów wieprzowych. Jedna porcja zawiera 286 kalorii, 25g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, podstawową solankę, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grube kotlety wieprzowe marynowane musztardowo z karmelizowaną czerwoną cebulą, Dziś Kolacja: Grube kotlety schabowe z jabłkami i cebulą, oraz Grube kotlety schabowe nadziewane rozmarynem, pieczarkami i kozim serem.

Instrukcje

1
Aby przygotować wieprzowinę, dodaj kotlety wieprzowe do podstawowej solanki; przechowywać w lodówce przez 16 godzin, okazjonalnie obracając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
2
Aby przygotować glazurę, połącz 2/3 szklanki cukru, 1/3 szklanki wody, pieprz jalapeo i czosnek w małym rondlu; doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści. Wymieszać z zieloną cebulą i sokiem z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Zdjąć z ognia i odstawić na 1 godzinę.
4
Przygotować grill węglowy do wysokiej temperatury. Ustaw podwyższony stojak na grilla 18 cali nad powierzchnią węgli, używając drugiego stojaka na grilla, który jest ustawiony na szczycie 2 stosów po 2 Cegły.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Wiązać wiązki ziół mocno do uchwytu długiej drewnianej łyżki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
6
Wyjąć wieprzowinę z solanki. Wieprzowinę osuszyć ręcznikami papierowymi; wyrzucić solankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
7
Umieścić wieprzowinę na podwyższonym stojaku grillowym; grill 1 minutę z każdej strony. Grill 8 minut, obracając co 2 minuty. Grilluj 1 minutę na każdej krawędzi wieprzowiny. Kontynuuj grillowanie, aż termometr zarejestruje 115, obracając i fastrygując pędzlem ziołowym i glazurą jalapeo co 2 minuty (łącznie około 26 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
8
Wieprzowinę wyjąć na talerz; lekko podlać.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
9
Odstawić na 15 minut. Utrzymuj grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
10
Ostrożnie usuń podniesiony stojak na grill i cegły.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
11
Umieść wieprzowinę na Dolnym stojaku do grillowania; grilluj 7 minut lub aż termometr zarejestruje 140, obracając i fastrygując co 1 minutę. Wypalić zioła przez 5 sekund po ostatnim fastrygowaniu. Zioła drobno posiekać; rezerwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
12
Na desce do krojenia połączyć oliwę z oliwek, natkę pietruszki, czarny pieprz, sól i zarezerwowane posiekane zioła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
13
Dodać wieprzowinę do mieszaniny oleju; obrócić do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
14
Odstawić na 10 minut.
15
Wieprzowinę pokroić w cienkie plasterki. Włącz plastry na pokładzie dressing do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
16
Podawać wieprzowinę z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1
Połącz 5 szklanek wody, 1/4 szklanki soli koszernej, 1 łyżkę czarnego pieprzu, 1 łyżkę posiekanego świeżego tymianku, 1 łyżkę cukru, 8 ząbków czosnku, 3 liście laurowe i 1 połowę cytryny w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Zdjąć z ognia; ostudzić. Solankę przechowywać w lodówce przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir i Riesling to moje najlepsze propozycje na kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. The Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Wino ma słomkowożółty kolor. Na nosie wyraża wolno pieczone gruszki i kwiaty wiciokrzewu. Na podniebieniu wino jest jasne i pełne, z mnóstwem cytryny Meyer i świeżych smaków moreli.
TrudnośćEkspert
Gotowe W17 hrs, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia18
Magazyn