Kotlety wieprzowe faszerowane gorgonzolą z gruszkami
Kotlety wieprzowe Nadziewane gorgonzolą z gruszkami mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 2,73 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 474 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, kotlety wieprzowe, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć gruszki można śledzić to danie główne z Naleśniki kukurydziane z figami i gruszkami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Schab nadziewany z Gorgonzolanem i jabłkiem, Kotlety schabowe faszerowane serem pleśniowym z gruszkami, oraz Gruszki faszerowane grzybami z gorgonzolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wytnij poziomą kieszeń z boku każdego kotleta wieprzowego.
Wciśnij kawałki sera do orzechów laskowych, aby pokryć, zachowując orzechy, które nie przyklejają się. Wciśnij 1 kawałek sera do każdej kieszeni kotleta wieprzowego.
Rozgrzać olej w 12-calowym. żeliwna lub inna patelnia żaroodporna na dużym ogniu. Kotlety Sear aż zbrązowieje, 2 minut na stronie.
Dodaj gruszki i tymianek na patelnię.
Piec, aż wieprzowina będzie jędrna, ale nadal lekko różowa w środku, około 8 minut.
Posypać zastrzeżonymi orzechami.