Kotlety schabowe z ryżem

Slow Cooker kotlety wieprzowe i ryż może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 587 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $2.79 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka kasztanów wodnych, brązowy ryż, mieszanka zupy cebulowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać biały ryż można śledzić to danie główne z Budyń Ryżowy Pieczony jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pikantne słodkie kotlety wieprzowe w wolnej kuchence-2 składniki Plus wieprzowina, Kotlety Schabowe Wolnoopalające, oraz Kotlety Schabowe Wolno Gotowane.
Instrukcje
Na dużej patelni na średnim ogniu, brązowe kotlety wieprzowe po obu stronach.
Lekko spryskać powolną kuchenkę sprayem do gotowania. Następnie umieść brązowy i biały ryż, cebulę, masło, groch, kasztany wodne i grzyby w wolnej kuchence.
Wlać wodę, bulion i sos Worcestershire. Wymieszać z zupą cebulową, doprawić pieprzem, a na wierzch kotletem schabowym.
Przykryć i gotować na niskim ustawieniu przez 7 do 9 godzin lub na wysokim ustawieniu przez 4 do 5 godzin.