Kotlety schabowe z glazurą jabłkową

Kotlety schabowe z glazurą jabłkową
Kotlety wieprzowe z glazurą jabłkowym może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 2,11 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 342 kalorie, 37g białka, oraz 16G tłuszczu. Jeśli masz czosnek, sól i mielony pieprz, rozmaryn i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 58%. Podobne przepisy to Kotlety schabowe z polewą na cydr, Kotlety schabowe ze słodko-kwaśną glazurą z cydru, oraz Polędwiczki Wieprzowe Z Glazurą Jabłkową.

Instrukcje

1
Kotlety schabowe doprawić solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
2
Rozgrzać olej i masło na ciężkiej patelni na średnim ogniu. Gotować kotlety wieprzowe w mieszaninie gorącego oleju, aż rumiane z obu stron i wieprzowina jest lekko różowy w środku, 5 do 7 minut na stronę. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka powinien odczytywać co najmniej 145 Stopni F (63 Stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
MasłoMasło
WieprzowinaWieprzowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PatelniaPatelnia
3
Zdjąć patelnię z ognia; przenieść kotlety wieprzowe na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Czosnek wymieszać na patelni i umieścić na średnim ogniu; gotować i mieszać przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Wlać ocet i zeskrobać wszelkie rumiane kawałki z dna patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj jabłecznik i musztardę Dijon, doprowadzić mieszaninę do wrzenia, i gotować, aż sos jest zmniejszona i gęsta, 3 do 4 protokół. Wymieszać z rozmarynem i płatkami czerwonej papryki; doprawić solą i czarnym pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Musztarda DijonMusztarda Dijon
JabłecznikJabłecznik
RozmarynRozmaryn
SOSSOS
7
Odstawić kotlety wieprzowe na patelnię, aby lekko się ogrzały, 1 do 2 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn