Kotlety schabowe z dusz ± kapust ±

Kotlety schabowe z dusz ± kapust ±
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kotletów wieprzowych z duszoną kapustą. Jedna porcja zawiera 302 kalorie, 31g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.95 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 673 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Jeśli masz pieprz, bulion, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Kotlety schabowe duszone z kapustą, Kotlety wieprzowe z duszonym boczkiem i kapustą jabłkową-inspirowane Beyond Bacon: Paleo S, które szanują cały Wieprz, oraz Duszona Wieprzowina Z Kapustą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
1 najpierw ugotuj kapustę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
2
Rozgrzać tłuszcz boczku (lub masło lub olej roślinny)na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodać cebulę i podsmażyć, mieszając tylko od czasu do czasu, aż brzegi cebuli zaczną brązowieć, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Posypać solą cebulę podczas gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
5
Dodać pokrojoną kapustę i wrzucić do połączenia. Gotować przez minutę lub dwie, następnie dodać nasiona selera, kminek i bulion. Przykryj i zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Gotować, pod przykryciem przez 10 minut.2 Po 10 minutach zdejmij z ognia, ale pozostaw osłonę na patelni. Odczekaj kolejne 5 minut, a następnie odsłoń patelnię i wymieszaj z musztardą i octem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona SeleraNasiona Selera
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Nasiona KminkuNasiona Kminku
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodać sól i czarny pieprz do smaku.3 Jak tylko przykryjesz patelnię kapusty w kroku 1, podgrzej łyżkę tłuszczu lub oleju z boczku na żeliwnej patelni na średnim ogniu. Kotlety schabowe osuszyć papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
1
Umieść kotlety na patelni tak, aby najgrubsze, najbardziej kościste części znajdowały się w pobliżu środka patelni, gdzie uzyskują najwięcej heat.As jak tylko kotlety są ładnie rumiane z jednej strony, około 2 minut, odwróć je i zapieczętuj na drugiej stronie. Jeśli kotlety wieprzowe są mniej niż 3/4-cala grubości, a używasz patelni żeliwnej, gdy kotlety są seared na drugiej stronie, wyjąć patelnię z ognia i niech kotlety siedzieć w gorącej patelni aż gotowane przez (można użyć testu palcowego, aby sprawdzić doneness mięsa). Jeśli nie używasz żeliwnej patelni, po prostu zdejmij patelnię z ognia i przykryj patelnię na kilka minut, aż kotlety zostaną zrobione.Jeśli kotlety są grubsze niż 3/4 cala, a używasz żeliwnej patelni, zdejmij patelnię z ognia i przykryj ją, pozwalając kotletom zakończyć gotowanie przez około 5 minut. Jeśli nie używasz żeliwnej patelni, trzymaj kotlety na małym ogniu przez kolejne 5 minut po upieczeniu.4 
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Usuń kotlety z patelni i pozostaw na 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Podawać razem z kapustą.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia43
Magazyn