Kotlety schabowe z dusz ± kapust ±

Kotlety schabowe z dusz ± kapust ±
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kotletów wieprzowych z duszoną kapustą. Jedna porcja zawiera 302 kalorie, 31g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.95 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 673 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Jeśli masz pieprz, bulion, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Kotlety schabowe duszone z kapustą, Kotlety wieprzowe z duszonym boczkiem i kapustą jabłkową-inspirowane Beyond Bacon: Paleo S, które szanują cały Wieprz, oraz Duszona Wieprzowina Z Kapustą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
1 najpierw ugotuj kapustę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
2
Rozgrzać tłuszcz boczku (lub masło lub olej roślinny)na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać cebulę i podsmażyć, mieszając tylko od czasu do czasu, aż brzegi cebuli zaczną brązowieć, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
4
Posypać solą cebulę podczas gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Dodać pokrojoną kapustę i wrzucić do połączenia. Gotować przez minutę lub dwie, następnie dodać nasiona selera, kminek i bulion. Przykryj i zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Gotować, pod przykryciem przez 10 minut.2 Po 10 minutach zdejmij z ognia, ale pozostaw osłonę na patelni. Odczekaj kolejne 5 minut, a następnie odsłoń patelnię i wymieszaj z musztardą i octem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona SeleraNasiona Selera
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Nasiona KminkuNasiona Kminku
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodać sól i czarny pieprz do smaku.3 Jak tylko przykryjesz patelnię kapusty w kroku 1, podgrzej łyżkę tłuszczu lub oleju z boczku na żeliwnej patelni na średnim ogniu. Kotlety schabowe osuszyć papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
1
Umieść kotlety na patelni tak, aby najgrubsze, najbardziej kościste części znajdowały się w pobliżu środka patelni, gdzie uzyskują najwięcej heat.As jak tylko kotlety są ładnie rumiane z jednej strony, około 2 minut, odwróć je i zapieczętuj na drugiej stronie. Jeśli kotlety wieprzowe są mniej niż 3/4-cala grubości, a używasz patelni żeliwnej, gdy kotlety są seared na drugiej stronie, wyjąć patelnię z ognia i niech kotlety siedzieć w gorącej patelni aż gotowane przez (można użyć testu palcowego, aby sprawdzić doneness mięsa). Jeśli nie używasz żeliwnej patelni, po prostu zdejmij patelnię z ognia i przykryj patelnię na kilka minut, aż kotlety zostaną zrobione.Jeśli kotlety są grubsze niż 3/4 cala, a używasz żeliwnej patelni, zdejmij patelnię z ognia i przykryj ją, pozwalając kotletom zakończyć gotowanie przez około 5 minut. Jeśli nie używasz żeliwnej patelni, trzymaj kotlety na małym ogniu przez kolejne 5 minut po upieczeniu.4 
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Usuń kotlety z patelni i pozostaw na 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Podawać razem z kapustą.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia43
Magazyn