Kotlety Schabowe W Skórce Parmezanu

Kotlety Schabowe W Skórce Parmezanu
Kotlety wieprzowe w skórce parmezanu zajmują około 27 minut od początku do końca. To danie główne ma 817 kalorii, 71g białka, oraz 48g tłuszczu na porcję. Za $5.26 za porcję, ten przepis okładki 37% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 145 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką sól i pieprz, jajka, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 93%, to danie jest wyjątkowe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Kotlety Schabowe W Skórce Parmezanu, Kotlety Schabowe W Skórce Parmezanu, oraz Kotlety Schabowe W Skórce Parmezanu.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Ubij jajka na talerzu do ciasta, aby zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Umieść bułkę tartą na innym talerzu do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
4
Umieść ser na trzecim talerzu do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
5
Kotlety wieprzowe obficie posyp solą i pieprzem. Kotlety całkowicie posmaruj serem, poklepując, aby przylegały. Zanurz kotlety w jajkach, a następnie całkowicie posmaruj bułką tartą, poklepując, aby się przylgnęły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Bułka TartaBułka Tarta
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
SerSer
JajkoJajko
Słoik Suszonych Pomidorów Napełnionych Olejem, Odsączonych I PosiekanychSłoik Suszonych Pomidorów Napełnionych Olejem, Odsączonych I Posiekanych
6
Podgrzej 3 łyżki oleju na bardzo dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
W razie potrzeby dodaj kotlety wieprzowe partiami i gotuj na złoty kolor, a środek osiągnie 150 stopni, około 6 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
8
Przełóż kotlety na talerze i podawaj z ćwiartkami cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Pinot Noir, Chardonnay i Riesling to moje najlepsze typy kotletów wieprzowych. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, suchy riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir to ogólnie bezpieczny zakład na dania wieprzowe. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 39 dolarów za butelkę.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Ten bogaty Pinot Noir otwiera się aromatami czerwonych owoców akcentowanymi porzeczkami i skórką pomarańczową. Smaki malin i wiśni sięgają aż po podniebienie i są uzupełnione nutami gorzkiej czekolady i jeżyny. Prezentując jasną kwasowość i średnią wagę, wykończenie jest długie i długotrwałe. 
TrudnośćNormalny
Gotowe W27 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Magazyn