Skandaliczny kremowy sos sałatkowy czosnkowy to bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 21g tłuszczu i w sumie 221 kalorii. Za 44 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Udaj się do sklepu i podnieś popękaną paprykę, śmietanę, musztardę dijon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, i 26 powiedziałby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 2 godziny i 10 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Z łyżką wynik 17%, to danie nie jest tak doskonałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Kremowy Sos Do Sałatek Czosnkowych, Kremowy Sos Do Sałatek Czosnkowych, oraz Włoska sałatka jarzynowa z kremowym dressingiem czosnkowym.
Instrukcje
1
Wymieszaj tamari, ocet i miód, aż miód się rozpuści, a następnie wymieszaj czosnek, śmietanę, majonez, sos barbeque, musztardę, czosnek w proszku i czarny pieprz, aż będą gładkie. Przykryj i wstaw do lodówki na 2 do 3 godzin przed użyciem. Zużyć w ciągu kilku dni.
Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to świetny wybór na sałatkę. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. The Calling Sullivan Vineyard Chardonnay z oceną 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 44 dolarów za butelkę.
The Calling Sullivan Vineyard Chardonnay
Piękne skoncentrowane dojrzałe owoce i nuty creme brulee na nosie prowadzą do pełnego podniebienia masła jabłkowego, dojrzałego melona i orzecha laskowego ze zintegrowanym dębem i długim trwałym wykończeniem.