Kotlety Schabowe Saltimbocca

Kotlety Schabowe Saltimbocca
Kotlety wieprzowe Saltimbocca trwa około 40 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 599 kalorii, 55g białka, oraz 38g tłuszczu na porcję. Za $4.79 za porcję, ten przepis okładki 49% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką kotlety wieprzowe, sok z cytryny, szalotkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 84%, to danie jest świetne. Podobne przepisy obejmują Kotlety schabowe Saltimbocca ze smażonym szpinakiem, Wieprzowina Saltimbocca, oraz Saltimbocca wieprzowa z groszkiem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. dopraw wieprzowinę solą i pieprzem. Top każdy kotlet z liści szałwii, a następnie zawinąć w 2 plastry prosciutto.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
ProsciuttoProsciutto
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Rozgrzej 2 łyżki oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Dodaj kotlety szałwią do dołu i gotuj, obracając raz, aż prosciutto będzie chrupiące, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
4
Przełóż na blachę do pieczenia, zachowując patelnię i piecz, aż termometr włożony bokiem do środka kotleta zarejestruje 145 Stopni F, około 8 minut. Posyp każdy plasterkiem provolone; wróć do piekarnika, aż ser się rozpuści, 1 do 2 minut. W międzyczasie włóż szpinak do miski nadającej się do kuchenki mikrofalowej; dodaj pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek, 1 łyżkę wody i szczyptę soli. Przykryj folią i mikrofalówką, aż zwiędną, 3 minuty; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
ProvolonProvolon
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Skrop połową soku z cytryny i dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
6
Podgrzej zarezerwowaną patelnię na średnim ogniu; dodaj szalotkę i gotuj, mieszając, do miękkości, 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
7
Dodaj bulion i gotuj na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę. Dodaj pozostały sok z cytryny i dopraw solą i pieprzem. Podziel wieprzowinę na talerze; skrop sosem szalotkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
8
Podawać ze szpinakiem i kawałkami cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
9
Zdjęcia: Christopher Testani

Polecane wino: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Kotlety wieprzowe można łączyć z Pinot Noir, Chardonnay i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, suchy riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir to ogólnie bezpieczny zakład na dania wieprzowe. Jednym z win, które można spróbować, jest Flowers Sea View Ridge Estate Pinot Noir. Ma 4,6 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 67 dolarów.
Kwiaty Widok Na Morze Ridge Estate Pinot Noir
Kwiaty Widok Na Morze Ridge Estate Pinot Noir
Ciemnoczerwony kolor z ceglaną obwódką. Aromaty są kwiatowe i owocowe dominujące składające się z malin i wiśni bing z subtelnyminuty cedru, ziela angielskiego i anyżu. Cały element klastra zapewnia pikantność na podniebieniu z gładką teksturą iślady mineralności, które prowadzą do utrzymującego się wykończenia napędzanego kwasem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia71
Magazyn