Kotlety Schabowe Saltimbocca

Kotlety Schabowe Saltimbocca
Kotlety wieprzowe Saltimbocca trwa około 40 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 599 kalorii, 55g białka, oraz 38g tłuszczu na porcję. Za $4.79 za porcję, ten przepis okładki 49% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką kotlety wieprzowe, sok z cytryny, szalotkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 84%, to danie jest świetne. Podobne przepisy obejmują Kotlety schabowe Saltimbocca ze smażonym szpinakiem, Wieprzowina Saltimbocca, oraz Saltimbocca wieprzowa z groszkiem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. dopraw wieprzowinę solą i pieprzem. Top każdy kotlet z liści szałwii, a następnie zawinąć w 2 plastry prosciutto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
ProsciuttoProsciutto
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozgrzej 2 łyżki oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodaj kotlety szałwią do dołu i gotuj, obracając raz, aż prosciutto będzie chrupiące, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
4
Przełóż na blachę do pieczenia, zachowując patelnię i piecz, aż termometr włożony bokiem do środka kotleta zarejestruje 145 Stopni F, około 8 minut. Posyp każdy plasterkiem provolone; wróć do piekarnika, aż ser się rozpuści, 1 do 2 minut. W międzyczasie włóż szpinak do miski nadającej się do kuchenki mikrofalowej; dodaj pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek, 1 łyżkę wody i szczyptę soli. Przykryj folią i mikrofalówką, aż zwiędną, 3 minuty; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
ProvolonProvolon
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Skrop połową soku z cytryny i dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
6
Podgrzej zarezerwowaną patelnię na średnim ogniu; dodaj szalotkę i gotuj, mieszając, do miękkości, 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Dodaj bulion i gotuj na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę. Dodaj pozostały sok z cytryny i dopraw solą i pieprzem. Podziel wieprzowinę na talerze; skrop sosem szalotkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
8
Podawać ze szpinakiem i kawałkami cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
9
Zdjęcia: Christopher Testani

Polecane wino: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Kotlety wieprzowe można łączyć z Pinot Noir, Chardonnay i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, suchy riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir to ogólnie bezpieczny zakład na dania wieprzowe. Jednym z win, które można spróbować, jest Flowers Sea View Ridge Estate Pinot Noir. Ma 4,6 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 67 dolarów.
Kwiaty Widok Na Morze Ridge Estate Pinot Noir
Kwiaty Widok Na Morze Ridge Estate Pinot Noir
Ciemnoczerwony kolor z ceglaną obwódką. Aromaty są kwiatowe i owocowe dominujące składające się z malin i wiśni bing z subtelnyminuty cedru, ziela angielskiego i anyżu. Cały element klastra zapewnia pikantność na podniebieniu z gładką teksturą iślady mineralności, które prowadzą do utrzymującego się wykończenia napędzanego kwasem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia71
Magazyn