Kotlety jagnięce z miętą Aïoli
Kotlety jagnięce z miętą Aïoli mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 84g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 592 kalorie. Na 4,54 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś sól, letni pikantny, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Parmezan-ziołowe kotlety jagnięce z miętą Aioli, Lamb and Feta Sliders with Mint Aioli, oraz Grillowane kotlety jagnięce z ziołami Aioli.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 4 składniki i równomiernie wcierać w obie strony kotletów jagnięcych.
Brązowe kotlety w gorącym oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 2 do 3 minut z każdej strony. Ułóż kotlety na lekko nasmarowanym stojaku na patelni brojlerów.
Kotlety piec w temperaturze 350 przez 35-40 minut lub aż termometr do mięsa włożony do najgrubszej porcji zarejestruje 145 (średnio Rzadki).
Podawać jagnięcinę z miętą Aioli.
Dekorować, w razie potrzeby.