Kotlety jagnięce pieczone w piecu z miętą Chimichurri

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pieczonych w piecu kotletów jagnięcych z miętą Chimichurri. Ten przepis służy 4. Na 15,82 zł / porcja, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 908 kalorii, 72g białka, oraz 63g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz jalapeño, pieprz, oliwa z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to drogie przepis dla fanów południowoamerykańskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Kotlety jagnięce pieczone z miętą Chimichurri, Grillowane kotlety jagnięce i miętowe Chimichurri, oraz Kotlety Jagnięce Z Kolendro-Miętowym Chimichurri.
Instrukcje
W blenderze przecier miętę, jalapeo, szalotkę, czosnek, ocet, cukier i 1/2 szklanki oleju. Doprawić solą.
W patelni żaroodpornej, podgrzać 2 łyżki oleju, aż się połysk. Przyprawić jagnięcinę solą i pieprzem; dodać do patelni, strona tłuszczu w dół, i brązowy na dużym ogniu, obracając raz.
Przenieś patelnię do piekarnika i piecz przez 12 minut, aż średnio rzadkie.
Przełożyć jagnięcinę na deskę do rzeźbienia; odstawić na 10 minut.
Tymczasem doprowadzić średni rondel osolonej wody do wrzenia. Zblanszować groszek śnieżny, około 1 minuty.
W misce wymieszać Tajskie chile, kolendrę, groszek śnieżny, migdały i pozostałą 1 łyżkę oleju; doprawić solą.
Pokrój stojaki w kotlety; ustaw 3 na każdym talerzu. Dollop z miętowym chimichurri i podawać sałatkę z groszku śnieżnego obok.