Kotlety cielęce z papryką

Kotlety cielęce z papryką
Kotlety cielęce z papryką mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 3,61 zł / porcja. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 531 kalorii. Jeśli masz papryki cherry, papryka cubanelle, kotlety cielęce, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 32 minuty. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Kotlet cielęcy z czerwoną papryką, Kotlety Cielęce Z Szałwii, oraz Kotlety Cielęce Z Karczocha.

Instrukcje

1
Podgrzej patelnię z bezpiecznym uchwytem piekarnika na średnim ogniu. Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Kotlety przyprawiamy solą i pieprzem. Do gorącej patelni dodaj 2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, 2 obroty patelni, a następnie kotlety. Cielęcinę brązową przez 2 minuty z każdej strony, wyjąć z patelni na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodać kolejną łyżkę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia na patelni, następnie czosnek i papryka słodka. Czosnek i paprykę słodką ugotować 3 do 5 minut, aby zmiękła, a następnie dodać wino do patelni. Kotlety przekładamy na patelnię z papryką i przekładamy do piekarnika. Gotować kotlety i papryki 12 do 15 minut, aż soki uruchomić jasne w pobliżu kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Wyjąć patelnię z piekarnika i dodać ostrą paprykę i odrobinę soku z pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Kotlety przełożyć na półmisek. Łyżka soków i papryki równomiernie na kotlety i udekorować natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
TrudnośćŚredni
Gotowe W32 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia48
Magazyn