Kotlety cielęce smażone na patelni z pieczarkami i kolendrą

Kotlety cielęce smażone na patelni z pieczarkami i kolendrą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj smażonych kotletów cielęcych z pieczarkami i kolendrą. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 57g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 668 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 4,21 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Mieszanka oleju roślinnego, kotlety cielęce, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczone kotlety cielęce z pieczarkami i Maderą, Jedna Patelnia Jabłko Cynamon Kotlety Wieprzowe, oraz Kotlety Wieprzowe Z Blachy Miodowo-Musztardowej.

Instrukcje

1
Cielęcinę doprawić solą i pieprzem. Na patelni, rozgrzać olej do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać kotlety i gotować na dużym ogniu, obracając raz, aż rumiane, o 8 protokół. Zmniejszyć ogień do umiarkowanego i gotować, obracając raz, aż po prostu gotowane przez, o 20 minut dla średnio rzadkie.
3
Przełożyć na talerz; ogrzać.
4
Wlać Marsala na patelni i gotować przez 1 minutę, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki śmietanki Kremówki, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówki1/2 Szklanki śmietanki Kremówki, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Zdjąć z ognia.
6
W międzyczasie, w innej patelni, rozgrzać oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodać czosnek i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż złoty, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
8
Dodać grzyby, doprawić solą i pieprzem i gotować, mieszając, aż prawie cała ciecz odparuje i grzyby są złote, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
9
Dodaj Marsala z pierwszej patelni i gotować na wolnym ogniu, aż prawie odparował, o 5 protokół. Wymieszać kolendrę i wszelkie nagromadzone soki mięsne z talerza; doprawić solą i pieprzem. Na kotlety polać sosem grzybowym i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/2 Szklanki śmietanki Kremówki, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówki1/2 Szklanki śmietanki Kremówki, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówki
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia49
Magazyn