Kotlety cielęce faszerowane Fontiną, pancettą i Porcinis podawane z duszonym groszkiem i marchewką
Kotlety cielęce Nadziewane Fontiną, pancettą i Porcinis i podawane z duszonym groszkiem i marchewką mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 10,62 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 82g białka, 75 g tłuszczu, oraz w sumie 1212 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz wino, rosół z kurczaka, grzyby cremini i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%. Spróbuj Duszony Halibut podany w zapiekance z groszkiem a La Francaise, Marchewka Z Groszkiem I Pancettą, oraz Faszerowana Duszona Pierś Cielęca dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużej patelni saute aż prawie do palenia. Kotlety po obu stronach przesmażyć na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Umieść je w piekarniku i kontynuuj gotowanie przez 5 do 7 minut dla średniej doneness.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Kotlety wyjąć na talerz.
4
Wyjąć z patelni wszystkie oprócz 1 łyżki tłuszczu i umieścić na dużym ogniu na piecu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodać szalotkę i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
6
Dodać wino i gotować, aż zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Dodać bulion i gotować aż zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
8
Dodać świeży tymianek i doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
9
Kotlety ułożyć na talerzu i polać sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
10
Dla grochu i marchwi: Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch I Marchew
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
11
Masło rozpuścić na patelni w średnim sosie na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
12
Dodać marchew i czosnek i gotować, aż marchewki są lekko zmiękczone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
13
Dodać bulion i tymianek, przykryć patelnię i doprowadzić do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
14
Włożyć marchew do piekarnika i gotować przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
15
Zdejmij pokrywkę i kontynuuj gotowanie przez 10 do 15 minut, dodaj groszek podczas ostatnich 5 minut gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
16
Pokrój szczelinę poziomo z boku każdego kotleta.
17
Umieść 2 plastry fontiny, 1 plasterek pancetty i ćwiartkę grzybów w każdym otworze. Doprawić każdy kotlet z obu stron solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 Posiekane Czerwone Cebule
Ser Fontina
18
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
19
Pokroić grzyby w plastry grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
20
Rozgrzać olej w dużej patelni saute aż do prawie palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
21
Dodać grzyby, doprawić solą i pieprzem i gotować na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
22
Dodać czosnek i tymianek i kontynuować gotowanie przez 2 minuty. Odstawić i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju