Kotlet Mess Hall z kaszą Cheddar i masłem Tabasco

Kotlet Mess Hall z kaszą Cheddar i masłem Tabasco
Mess Hall ' s Hog Chop z kaszą Cheddar i masłem Tabasco może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 3,02 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 703 kalorie, 24g białka, oraz 44g tłuszczu. Mieszanka kamiennej mielonej kaszy, szalotki, sosu tabasco i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Herbatniki Tabasco-Cheddar, Kasza Z Białego Cheddaru Z Masłem Ancho Chile, oraz Kotlet cielęcy myśliwski z kaszą z sera Południowego: Jaegerschnitzel z kaszą z sera Południowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść brązowy cukier, różową sól, jagody jałowca, paprykę, wszystkie przyprawy, ¼ łyżeczki cayenne, kawałki laski cynamonu i liście laurowe w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody JałowcaJagody Jałowca
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodać 2 szklanki gorącej wody; mieszając mieszaninę, aż cukier i sól rozpuszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Dodaj 6 szklanek chłodnej wody, wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1
Rozgrzać 1 łyżeczkę oleju w małej patelni saute.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać szalotki i gotować, mieszając często aż zmiękną, o 5 protokół. Zeskrobać je do małej miseczki do całkowitego ostygnięcia. Wymieszać 8 łyżek zmiękczonego masła i Tabasco; dokładnie wymieszać. Uformuj masło w kłodę na kawałku folii. Owinąć szczelnie i zamrozić. Zużyć w ciągu 2 tygodni.Sous vide: napełnij maszynę Sous Vide ciepłą wodą. Ustaw na 138 stopni F. dla średnio rzadkiej wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Sos TabascoSos Tabasco
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Kotlety wyjąć z solanki, opłukać w chłodnej wodzie i dokładnie osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Umieść każdy w woreczku próżniowym, zgodnie ze wskazówkami producentów. Zanurz torebki w wodzie i gotuj przez co najmniej 2 godziny i do 4 godzin.Po osiągnięciu odpowiedniej temperatury usunąć z wody. Możesz teraz zanurzyć je w wodzie do ostygnięcia, a następnie przechowywać w lodówce, aż będą gotowe do grillowania lub wyjąć je z torebek, oszczędzając nagromadzone soki i natychmiast je grillować.Dodać zielenie: w dużej patelni wysokiej jednostronnej, podgrzać 1 łyżkę masła na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
ZieloniZieloni
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Dodaj pokrojoną w kostkę cebulę i podsmażyć, aż będzie przezroczysty i zacznie brązowieć, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
6
Dodać przygotowaną zieleninę musztardową i posypać szczyptą soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
ZieloniZieloni
7
Gdy zaczną więdnąć, dodaj 1 szklankę wywaru z kurczaka. Wrzucić, aż zielenie są całkowicie zwiędłe.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
ZieloniZieloni
8
Dodać ocet, przykryć i odstawić w ciepłe miejsce.Zrobić kaszę: doprowadzić pozostałe 5 szklanek bulionu z kurczaka do wrzenia w 4-qt. rondel na dużym ogniu. Stopniowo ubijać kaszę; zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować, ubijając stale przez około 5 minut. Nadal gotować do miękkości ubijając od czasu do czasu, o 15 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
9
Zdjąć z ognia i wymieszać cheddar, pół na pół, pozostałe 3 łyżki masła, Pozostałe cayenne, i doprawić solą i pieprzem. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce.Grilluj kotlety: przygotuj grill węglowy lub gazowy do bezpośredniego grillowania na średnim ogniu. Grill sezonowy z ręcznikiem zanurzonym w oleju roślinnym (użyj szczypiec dla bezpieczeństwa).
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
10
Umieść kotlety na grillu, aż lekko zwęglone Na Zewnątrz, około 2 minut. Obróć kotlety i powtórz. Twój cel jest zwęglony Na zewnątrz, ale po prostu rozgrzany od wewnątrz, ponieważ są już gotowane we wnętrzu do idealnego doneness.To podawać: delikatnie przepłukać i w razie potrzeby poluzować kaszę z odrobiną wody. Łyżka niektóre na 6 talerze i top każdy z achop. Każdy kotlet ułożyć plasterkiem masła Tabasco i skropić część odstawionych soków mięsnych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TabascoSos Tabasco
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
11
Podawać ciepłe warzywa z boku i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym z win, które można spróbować jest Forge Cellars Classique Riesling. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn