Kotlet jajeczny z szynką i serem
Ham 'n' Cheese Egg Loaf to danie główne na 8 osób. Jedna porcja zawiera 304 kalorie, 19 g białka i 16 g tłuszczu. Za 88 centów za porcję ten przepis pokrywa 13% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i kup jajka, sól, szynkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić je dzisiaj. Ten przepis wypróbowało i polubiło 5 osób. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godziny i 10 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 40%. Jeśli szukasz podobnych przepisów, wypróbuj bochenek z szynką i serem, bochenek kanapkowy z szynką i serem oraz bochenek nadziewany szynką, ziemniakami i serem.
Instrukcje
W dużej misce ubij jajka, aż się spienią, około 1 minuty.
Połącz mąkę, proszek do pieczenia i sól.
Dodaj do masy jajecznej i ubijaj, aż masa będzie gładka. Wymieszać z boczkiem, szynką i serami.
Przenieść do natłuszczonej i oprószonej mąką tortownicy o średnicy 9 cali. x 5 cali patelnia do chleba.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350°C przez 55-60 minut lub do momentu, aż wykałaczka wbita w środek będzie czysta.
Przed krojeniem odstaw na 10-15 minut. Przesuń nóż wokół krawędzi patelni, aby ją usunąć. Pokrój i podawaj na ciepło.