Kosze kakaowe bezowe z Nektarynkami, jagodami i śmietaną

Kosze kakaowe bezowe z Nektarynkami, jagodami i śmietaną
Kosze kakaowe bezowe z Nektarynkami, jagodami i śmietaną to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.64 za porcję. Jedna porcja zawiera 412 kalorii, 5G białka, oraz 17g tłuszczu. Mieszanka malin koszyk, śmietana Tatar, crème de cassis, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kosze bezowe migdałowe z twarogiem limonkowym i jagodami, Jagody i śmietana bezy gniazda, oraz Kubki bezowe z kremem limonkowym i świeżymi jagodami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 93°. Linia 3 duże blachy do pieczenia z pergaminem. Za pomocą 3 1/4-do 3 1/2-cala-Średnica biszkopt cutter lub miski jako przewodnik, mocno śledzić 9 okręgów na każdym z 2 pergaminu pokryte blachy do pieczenia. Na trzecim pergaminu wyłożonym blachą do pieczenia i przy użyciu tego samego przewodnika, śledź 10 półkoli. Obróć papier pergaminowy tak, aby zaznaczony Bok był w dół (okręgi i półkola pokażą się przez).
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbatnikiHerbatniki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
PiekarnikPiekarnik
2
Ubij 1 1/2 szklanki cukru i kakao w proszku w średniej misce, aby wymieszać. Za pomocą miksera elektrycznego, ubić białka, 1 1/2 łyżeczki wanilii i śmietany Tatar w dużej misce, aż miękkie szczyty tworzą, o 1 1/2 protokół. Stopniowo dodawać mieszankę cukier-kakao i ubijać, aż bardzo sztywne i błyszczące, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Białka JajBiałka Jaj
WaniliaWanilia
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
TrzepaczkaTrzepaczka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Odetnij 1/3 do 1/2 cala od 1 rogu plastikowej torby 1-galon. Miarka tyle bezy do worka, aby wypełnić 3/4 pełne. Torba Twist zamknięta nad bezą i mocno zamknięta podczas orurowania. Rury małe kropki bezy pod pergaminem w każdym rogu blachy do pieczenia. Naciśnij pergamin na kropki do kotwicy. Formowanie dna kosza: zaczynając od środka każdego zaznaczonego okręgu na 1 blasze do pieczenia, rurka bezowa w ciągłej spirali, aby całkowicie wypełnić okręgi. Rura 12 kulek wielkości marmuru na krawędzi każdego koła. Aby utworzyć boki kosza: na drugiej blasze do pieczenia, rura beza na krawędzi prześledzonych kół do formy pierścienie. Rura 12 kulek bezowych wielkości marmuru na szczycie każdego pierścienia, w odstępie od siebie około 1/3 do 1/2 cala. Aby utworzyć Uchwyty do koszy: na trzecim arkuszu, beza rurowa na zarysie półkoli.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Torby ZiplocTorby Ziploc
4
Pieczemy bezy, aż będą jędrne i suche w dotyku, około 2 godzin. Wyłącz piekarnik; pozostaw bezy na noc w zamkniętym piekarniku, aby całkowicie wyschły. (Można dokonać 3 dni wcześniej. Przechowywać szczelnie w pojedynczej warstwie w temperaturze pokojowej.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
W średniej misce wrzucić plastry nektarynki z crème de cassis. Ubij śmietanę do ubijania, pozostałe 6 łyżek cukru i 1 1/2 łyżeczki wanilii w dużej misce, aż uformują się szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
NektarynaNektaryna
WaniliaWanilia
Creme De CassisCreme De Cassis
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Umieścić 1 dno bezowe na każdym z 8 talerzy.
7
Umieść 1 stronę bezową na każdym dnie. Łyżka dollop bitą śmietaną do środka każdego koszyka. Na wierzchu łyżka plasterków nektaryny, następnie kilka malin i jeżyn. Powtórz z kolejną warstwą kremu, nektarynek i jagód. Końcówki 1 uchwytu bezy zanurz w bitej śmietanie i przymocuj do 1 koszyka; powtórz z pozostałymi uchwytami. Cukier puder przesiać na koszyki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Bita śmietanaBita śmietana
JeżynyJeżyny
MalinyMaliny
NektarynaNektaryna
JagodyJagody
KremKrem
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
8
Udekoruj gałązkami mięty i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiętaMięta
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn