Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu południowych przepisów, więc spróbuj Szewka z owoców pestkowych. Na 75 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 12. Jedna porcja zawiera 296 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Mieszanka cukru, masła, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 20%. Spróbuj Kostka Brukowa Z Owoców Pestkowych, Sałatka z pestkowych owoców szpinaku: najlepsza kolacja z owocami lata, oraz Placek gruszkowy z suszonymi jagodami i mielonymi na kamieniu kukurydzianymi herbatnikami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zważyć lub lekko łyżką 9 uncji mąki do suchych miarek i wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
1 żółty Owocowy Roll-up
2
Mąkę, 1 łyżkę cukru i 1/2 łyżeczki soli wymieszać w misce; 6 łyżek masła pokroić blenderem do ciast lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominała Gruboziarnisty posiłek.
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Posypać powierzchnię sokiem i wodą z lodem, 1 łyżka na raz; wrzucić widelcem, aż wilgotne i kruche (nie tworzą kulki). Delikatnie wciśnij dwie trzecie ciasta w 4-calowy okrąg na plastikowej folii i przykryj. Wciśnij pozostałe ciasto do 4-calowego koła na folii i przykryj. Chill 3 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
4
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Umieść wyłożoną folią blachę do pieczenia na środkowym stojaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Smażone Krewetki
6
Aby przygotować nadzienie, połącz 1 1/4 szklanki cukru i następne 4 składniki (przez ziele angielskie) w małej misce, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Połącz śliwki i brzoskwinie w dużej misce; posypać mieszanką mąki na mieszance śliwkowej.
Pracując z dużą porcją, rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni w prostokąt o wymiarach 13 x 9 cali. Pasuje do szklanego lub ceramicznego naczynia do pieczenia 2-quart pokrytego sprayem do gotowania. Łyżka mieszanki śliwki do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Schłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I Poćwiartowane
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
10
Rozwałkuj pozostałą porcję ciasta na prostokąt o wymiarach 11 x 7 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
11
Wytnij ciasto wzdłuż na paski o grubości 1/2 cala; ułóż paski w kratkę na mieszance śliwkowej. Uszczelnij paski ciasta wokół krawędzi Skórki. Lekko posmarować paski mlekiem; posypać równomiernie pozostałą 1 łyżką cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Schłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I Poćwiartowane
12
Umieść naczynie do pieczenia na rozgrzanej patelni; piec w temperaturze 425 przez 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
13
Obniżyć temperaturę piekarnika do 375 (nie wyjmować z piekarnika).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
14
Piec przez 50 minut lub aż skorupa będzie złoty i nadzienie jest bąbelkowy. Schłodzić co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym z win, które można spróbować Jest King Frosch Riesling Auslese wszystkie naturalne Niemieckie. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.