Koreańskie Roladki z wołowiną i kapustą

Koreańskie Roladki z wołowiną i kapustą
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 270 kalorii. Jeśli 70 centów za porcję spadnie Twój budżet, koreańska Wołowina z kapustą może być niesamowita bezmleczne przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 12. Mieszanka miodu, wody, polędwicy mielonej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Koreańska wołowina i kapusta, Koreańska wołowina na Ognistej kapuście, oraz Koreańskie Tacos Z Wołowiną I Kapustą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować nadzienie, połącz pierwsze 11 składników w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać mieszaninę wołowiny na patelni; gotować 8 minut lub aż do zrobienia, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z kapustą; gotować 4 minuty lub aż kapusta będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Zdjąć z ognia; całkowicie schłodzić.
6
Aby przygotować ciasto, lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
7
Mąkę, proszek do pieczenia i sól wymieszać w dużej misce, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Połącz 1 1/3 szklanki wody, miodu i oleju rzepakowego, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
MiódMiód
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
9
Dodać mieszaninę wody do mieszaniny mąki; mieszać, aż powstanie miękkie ciasto. Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię. Zagniatać, aż będzie gładka i elastyczna (około 5 minut); przykryć i odstawić 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
10
Rozwałkuj ciasto na prostokąt o wymiarach 16 x 12 cali (o grubości około 1/4 cala) na lekko posypanej mąką powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
11
Pokrój ciasto na 12 (4-calowych) kwadratów. Pracując z 1 kwadratem na raz (przykryj pozostałe ciasto ręcznikiem, aby zapobiec wysuszeniu), łyżka około 1/4 szklanki mieszanki wołowiny do środka każdego kwadratu. Zwilżyć krawędzie ciasta wodą; doprowadzić 2 przeciwległe rogi do środka, szczypanie punktów do uszczelnienia. Uszczypnij 4 krawędzie, aby je zamknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
WodaWoda
WołowinaWołowina
12
Umieścić rolki, szew stronie w dół, na blasze wyłożonej pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
13
Połącz 1 łyżkę wody i białka w małej misce, mieszając trzepaczką. Lekko posmarować wierzchy ciasta mieszanką białek jaj; posypać 1/4 łyżeczki sezamu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna SezamuZiarna Sezamu
Białka JajBiałka Jaj
CiastoCiasto
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
14
Piec w 375 przez 25 minut lub aż bułki są lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
15
Wyjąć z blachy do pieczenia; ostudzić na stojakach z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn