Kora Żurawinowo-Pistacjowa

Kora Żurawinowo-Pistacjowa
Kora żurawinowo-pistacjowa może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 783 kalorie, 12g białka, oraz 47 g tłuszczu. Na $3.39 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 11. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to indyjskie danie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać masło pergamin, pistacje, czekolada, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kora Pistacjowo-Żurawinowa, Czekolada Żurawina Pistacja Kora, oraz Kora Z Białej Czekolady Pistacjowo-Żurawinowej.

Instrukcje

1
Linia A 12-na 15-calowa blacha do pieczenia z pergaminem do gotowania; pergaminem z masła. Posiekaj 2 funty białej czekolady i umieść z 1 łyżką stołową stałego skracania warzyw w żaroodpornej misce, która zagnieżdzi się w patelni 3-4-quart.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie WarzywSkracanie Warzyw
Biała CzekoladaBiała Czekolada
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PatelniaPatelnia
2
Podgrzać 1 cal wody na patelni tylko do gotowania na parze.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Zdjąć z ognia i umieścić miskę nad wodą (miska nie powinna dotykać wody). Mieszaj od czasu do czasu, aż mieszanina stopi się i będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Wyjąć miskę z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PatelniaPatelnia
5
Wymieszać w 2 filiżankach po łuskane niesolone surowe pistacje i suszoną żurawinę. Używając elastycznej szpatułki, zeskrobać mieszaninę na pergaminie z masłem i rozprowadzić o grubości od 3/8 do 1/2 cala (mieszanina powinna prawie pokrywać arkusz).
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina Suszonażurawina Suszona
Orzechy PistacjoweOrzechy Pistacjowe
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
6
Posypać po 1 filiżance pistacji i suszonej żurawiny; delikatnie wcisnąć do białej czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina Suszonażurawina Suszona
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Orzechy PistacjoweOrzechy Pistacjowe
7
Odstawić w chłodnej temperaturze pokojowej (Patrz uwagi), aż do całkowitego twardości, 4 do 6 godzin lub na noc. Złamać lub pokroić korę na kawałki. Przechowywać szczelnie w chłodnym miejscu do 1 miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoraKora
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje11
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn