Kora z ciemnej czekolady z orzechami włoskimi i suszonymi wiśniami

Kora z ciemnej czekolady z orzechami włoskimi i suszonymi wiśniami
Jedna porcja zawiera 57 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Jeśli 23 grosze za porcję spada w budżecie, ciemna czekolada kora z orzechami włoskimi i suszonymi wiśniami może być doskonałym bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 48. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz słodko-gorzką czekoladę, wiśnie, krystalizowany imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kora gorzkiej czekolady z wiśniami, orzechami włoskimi i solą morską, Kora czekoladowa z pistacjami i suszonymi wiśniami, oraz Bułeczki na gorąco z ciemną czekoladą i suszonymi wiśniami.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
2
Rozłóż orzechy włoskie na blasze do pieczenia i tosty przez 8 minut, lub aż złoty i pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
3
Ostudzić, a następnie grubo posiekać.
4
Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem lub papierem woskowym. W szklanej misce podgrzej dwie trzecie czekolady w kuchence mikrofalowej o dużej mocy w ciągu 30 sekund, aż się stopi. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
(4 Porcje) Budyń Błyskawiczny JELL-O Vanilla, Podzielony(4 Porcje) Budyń Błyskawiczny JELL-O Vanilla, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
5
Dodajemy pozostałą czekoladę i mieszamy do rozpuszczenia. Wymieszać z orzechami włoskimi, wiśniami i krystalizowanym imbirem, aż do równomiernego pokrycia. Zeskrobać mieszaninę na przygotowaną blachę do pieczenia i rozłożyć na prostokąt o wymiarach 12 na 8 cali. Przechowywać w lodówce przez 10 minut, lub do czasu wystarczająco twarde do cięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
(4 Porcje) Budyń Błyskawiczny JELL-O Vanilla, Podzielony(4 Porcje) Budyń Błyskawiczny JELL-O Vanilla, Podzielony
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
6
Pokrój korę na 48 kawałków (6 rzędów po 8 rzędów) i przenieś na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoraKora
7
Podawać na zimno lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W30 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn