koperek i łosoś suszony solą

koperek i łosoś suszony solą
Koperek i solony łosoś jest bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 653 kalorie, 75g białka, oraz 24g tłuszczu. Na $9.8 za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz sól morską i popękany pieprz, pieprz, koperek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól kamienną można śledzić to danie główne z Babeczki Goji Berry z czekoladowym Ganache i różową solą himalajską jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gravlax (Szwedzki łosoś Peklowany cukrem i solą), Łosoś suszony brązowym cukrem i koperkiem, oraz Solony łosoś z wódką, jałowcem, rozmarynem i skórką cytrynową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Sól, cukier, woda i pieprz przetwarzać w krótkich seriach w robocie kuchennym, aż tylko połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Łososia umieścić na tacy, natrzeć koperkiem, następnie mieszaninę soli. Przykryć folią, umieścić tacę na łososia, zważyć ciężkim przedmiotem i przechowywać w lodówce przez 24 hours.To zrobić dressing brandy, umieścić brandy, cukier, sól i pieprz w rondlu na dużym ogniu. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 2 minuty lub do zmniejszenia o połowę. Wymieszać z chrzanem i octem i lekko ostudzić. Łososia pokroić w cienkie plasterki, łyżkę na sosie i podawać z kawałkami ciemnego chleba żytniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Chleb żytni CiemnyChleb żytni Ciemny
Oliwki Koktajlowe Nadziewane PimientoOliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Służy 12.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia49
Magazyn