koperek i łosoś suszony solą

koperek i łosoś suszony solą
Koperek i solony łosoś jest bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 653 kalorie, 75g białka, oraz 24g tłuszczu. Na $9.8 za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz sól morską i popękany pieprz, pieprz, koperek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól kamienną można śledzić to danie główne z Babeczki Goji Berry z czekoladowym Ganache i różową solą himalajską jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gravlax (Szwedzki łosoś Peklowany cukrem i solą), Łosoś suszony brązowym cukrem i koperkiem, oraz Solony łosoś z wódką, jałowcem, rozmarynem i skórką cytrynową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Sól, cukier, woda i pieprz przetwarzać w krótkich seriach w robocie kuchennym, aż tylko połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Łososia umieścić na tacy, natrzeć koperkiem, następnie mieszaninę soli. Przykryć folią, umieścić tacę na łososia, zważyć ciężkim przedmiotem i przechowywać w lodówce przez 24 hours.To zrobić dressing brandy, umieścić brandy, cukier, sól i pieprz w rondlu na dużym ogniu. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 2 minuty lub do zmniejszenia o połowę. Wymieszać z chrzanem i octem i lekko ostudzić. Łososia pokroić w cienkie plasterki, łyżkę na sosie i podawać z kawałkami ciemnego chleba żytniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Chleb żytni CiemnyChleb żytni Ciemny
1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Służy 12.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia49
Magazyn