Koper włoski z migdałami, winogronami, oliwkami, suszonymi figami i serem
Koper włoski z migdałami, winogronami, oliwkami, suszonymi figami i serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 536 kalorii, 18g białka, oraz 40 g tłuszczu. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 2,17 zł za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz winogrona, pieprz, koper włoski i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Oliwki marynowane z suszonymi pomidorami i koprem włoskim, Sałatka Szpinakowa Z Kozim Serem, Migdałami I Czarnymi Winogronami, oraz Mesclun Greens z suszonymi figami i kozim serem.
Instrukcje
. W średniej wielkości misce, wrzucić koper włoski, winogrona, oliwki i figi.
Skropić oliwą z oliwek (i/lub prażonym olejem migdałowym) i sokiem z cytryny i wrzucić, aż wszystko będzie lekko, ale dokładnie pokryte.
Posypać lekko solą i pieprzem i ponownie wrzucić. Smak wyregulować sok z cytryny, następnie przykryć i przechowywać w lodówce do momentu podania (ale nie dłużej niż około 1 godziny).
. Tuż przed podaniem skropić świeżym sokiem z cytryny do smaku (około 1 łyżka stołowa to mój smak) i posypać migdałami i wiórkami serowymi. Wrzucić szybko, ale dokładnie i podawać od razu.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;