Koper włoski i zieleń
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj kopru włoskiego i zieleni. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 136 kalorii, 1G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz sól i pieprz, musztarda dijon, kawałki wielkości kęsa i chrupiące liście sałaty czerwonej liści, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Koper Włoski Z Zielenią Rzepy, Warzywa Z Morelami I Koprem Włoskim, oraz Linguine z koprem włoskim i zielenią zimową.
Instrukcje
W szerokiej misce wymieszaj oliwę z oliwek, sok z cytryny i musztardę.
Trim łodygi z kopru włoskiego. Opłukać pierzaste zielone liście i posiekać tyle, aby odmierzyć 1/4 szklanki; wyrzucić pozostałe liście i łodygi. Trim i odrzucić koniec korzenia, wszelkie obszary posiniaczone, i grube włókna z głowy kopru włoskiego; głowy płukania, cienko pokroić, i wymieszać z opatrunkiem w misce.
Dodaj posiekane zieleninę kopru włoskiego, sałatę i rukolę do miski.
Podnieś widelcem do sałatek i łyżką, aby wymieszać z dressingiem. Doprawić do smaku solą i pieprzem.