Konserwy Żurawinowo-Jabłkowe Suszone

Konserwy Żurawinowo-Jabłkowe Suszone
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Suszona Konserwa żurawinowo-jabłkowa może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 164 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka jabłka, octu winnego, żurawiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Konserwy żurawinowe, jabłkowe i orzechowe, Konserwa Żurawinowa, oraz Konserwa Żurawinowa.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 5 składników; przykryj mieszankę owoców i odstaw 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
2
W małym rondelku połączyć ocet i kolejne 5 składników (ocet przez zmielony imbir); doprowadzić do wrzenia, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir W ProszkuImbir W Proszku
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Dodać mieszankę owoców. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut. Wymieszać z dżemem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
DżemDżem
4
Zdjąć z ognia; schłodzić do temperatury pokojowej.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn