Konfitury Truskawkowe II

Konfitury Truskawkowe II
Strawberry Preserves II to bezglutenowa, bezmleczna, lakto ovo wegetariańska i przyjazna dla żywności przyprawa. Za 1,76 USD za porcję ten przepis pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5 osobom. Jedna porcja tego dania zawiera około 0 g białka, 1 g tłuszczu i łącznie 637 kalorii. Można się nim delektować o każdej porze, ale szczególnie smakuje na Dzień Matki. Mieszanka soku z cytryny, cukru, truskawek i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. 3 osoby wypróbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 15%. Wynik ten jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Konfitury truskawkowe, Konfitury truskawkowo-cynamonowe i Konfitury truskawkowo-cynamonowe.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz truskawki z cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Odstaw na 10 minut.
3
Połącz sok z cytryny i pektynę, następnie wymieszaj z masą truskawkową; kontynuuj mieszanie przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
PektynaPektyna
4
Wlać do czystych plastikowych pojemników tak, aby nie przekraczały 1 cala od góry. Przykryj i odstaw na 24 godziny w temperaturze pokojowej, a następnie zamroź.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia0
Magazyn