Kompromis nie rezygnując z niczego

Kompromis nie rezygnując z niczego
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc daj kompromis, nie rezygnując z niczego. Jedna porcja zawiera 1106 kalorii, 43g białka, oraz 73g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 5,48 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z siedmiu łyżek ma 1 fanów. Mieszanka soku z cytryny, patelni, liści rukoli dla niemowląt i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać miskę na chleb, możesz podążać za tym daniem głównym z Chocolate Chip Paleo Zucchini Bread jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chrupiąca i orzeźwiająca Sałatka z kalarepy [i daje Całość30 jeszcze raz], Oddam Cz. 1: dynia i cynamon Chili, oraz Chrupiące pierniki (Pfeffernusse) na święta dla podobnych receptur.

Składniki

2Batoniki toffi Heathaktywne suche drożdżeaktywne suche drożdże4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalna plus dodatkowomąka uniwersalna plus dodatkowo4handfulsrukola (rukola) liścierukola (rukola) liście4krewetki i żyłkiŚwieżo zmielony czarny pieprz, do smakuŚwieżo zmielony czarny pieprz, do smaku4krewetki i żyłkiW misce, połączyć drożdże, cukier i wodę. Odstawić w ciepłym miejscu na 5 minut lub aż pojawią się bąbelki na powierzchni i zaczniesz czuć stęchły, yeasty aromatW misce, połączyć drożdże, cukier i wodę. Odstawić w ciepłym miejscu na 5 minut lub aż pojawią się bąbelki na powierzchni i zaczniesz czuć stęchły, yeasty aromat4krewetki i żyłkiIm wolniej ciasto rośnie, tym bardziej poprawia smak. Trzymając moje małe dzieci z zawiniętym ciastem z przeciągów, nie umieszczam ich również w szczególnie ciepłym miejscuIm wolniej ciasto rośnie, tym bardziej poprawia smak. Trzymając moje małe dzieci z zawiniętym ciastem z przeciągów, nie umieszczam ich również w szczególnie ciepłym miejscu591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweCiasto czasami wymaga domieszki mąkiCiasto czasami wymaga domieszki mąki2401 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.świeży ser ricottaświeży ser ricotta4krewetki i żyłkiPizza Jamón i ricotta z sałatką z rukoliPizza Jamón i ricotta z sałatką z rukoli1nullSok z 1/2 cytryny, ok. 2%Sok z 1/2 cytryny, ok. 2%3gałązki świeżego tymianku cytrynowegogałązki świeżego tymianku cytrynowego2401 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.mozzarella, pokrojona cienkomozzarella, pokrojona cienko1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)4krewetki i żyłkiWybrałem, aby dodać ślimak oliwy z oliwek do ciasta, ponieważ wolę, aby moja skorupa miała trochę zęba, ale nadal czułość. Pomiń to, jeśli wolisz bardziej suchą, krakersową skórkęWybrałem, aby dodać ślimak oliwy z oliwek do ciasta, ponieważ wolę, aby moja skorupa miała trochę zęba, ale nadal czułość. Pomiń to, jeśli wolisz bardziej suchą, krakersową skórkę73 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaoliwa z oliwek, lub do smakuoliwa z oliwek, lub do smaku1arkuszPiec na rozgrzanym kamieniu lub patelni przez 8-10 minut lub do momentu, gdy skórka będzie chrupiąca i złocistaPiec na rozgrzanym kamieniu lub patelni przez 8-10 minut lub do momentu, gdy skórka będzie chrupiąca i złocista1arkuszRozgrzej piekarnik do temperatury 230°C (450°F). Umieść kamień do pizzy, nieszkliwione płytki lub przewróconą patelnię w piekarniku i pozostaw do nagrzania przez co najmniej 30 minutRozgrzej piekarnik do temperatury 230°C (450°F). Umieść kamień do pizzy, nieszkliwione płytki lub przewróconą patelnię w piekarniku i pozostaw do nagrzania przez co najmniej 30 minut82 łyżki roztopionego masłaJamón (serrano lub ibérico) lub Prosciutto di ParmaJamón (serrano lub ibérico) lub Prosciutto di Parma1Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek4krewetki i żyłkiNie solę pizzy, ponieważ ciasto zostało dobrze przyprawione, a tang vinaigrette wystarczy doprawić dodatkamiNie solę pizzy, ponieważ ciasto zostało dobrze przyprawione, a tang vinaigrette wystarczy doprawić dodatkami4krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony czarny pieprz, do smakuSól i świeżo zmielony czarny pieprz, do smaku1Batoniki toffi Heathsugar (ja to trochę kupuję)sugar (ja to trochę kupuję)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweletnia wodaletnia woda2Batoniki toffi Heathocet winny biały (lub inne)ocet winny biały (lub inne)4krewetki i żyłkiPo wyjęciu pizzy z piekarnika i wystygnięciu na minutę, dodaj sałatkę i podawaj natychmiastPo wyjęciu pizzy z piekarnika i wystygnięciu na minutę, dodaj sałatkę i podawaj natychmiast
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia40
Magazyn