Kompromis nie rezygnując z niczego

Kompromis nie rezygnując z niczego
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc daj kompromis, nie rezygnując z niczego. Jedna porcja zawiera 1106 kalorii, 43g białka, oraz 73g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 5,48 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z siedmiu łyżek ma 1 fanów. Mieszanka soku z cytryny, patelni, liści rukoli dla niemowląt i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać miskę na chleb, możesz podążać za tym daniem głównym z Chocolate Chip Paleo Zucchini Bread jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chrupiąca i orzeźwiająca Sałatka z kalarepy [i daje Całość30 jeszcze raz], Oddam Cz. 1: dynia i cynamon Chili, oraz Chrupiące pierniki (Pfeffernusse) na święta dla podobnych receptur.

Składniki

2warzywo (np. szpinak)aktywne suche drożdżeaktywne suche drożdże4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalna plus dodatkowomąka uniwersalna plus dodatkowo4handfulsrukola (rukola) liścierukola (rukola) liście4trochę posiekanej cukiniiŚwieżo zmielony czarny pieprz, do smakuŚwieżo zmielony czarny pieprz, do smaku4trochę posiekanej cukiniiW misce, połączyć drożdże, cukier i wodę. Odstawić w ciepłym miejscu na 5 minut lub aż pojawią się bąbelki na powierzchni i zaczniesz czuć stęchły, yeasty aromatW misce, połączyć drożdże, cukier i wodę. Odstawić w ciepłym miejscu na 5 minut lub aż pojawią się bąbelki na powierzchni i zaczniesz czuć stęchły, yeasty aromat4trochę posiekanej cukiniiIm wolniej ciasto rośnie, tym bardziej poprawia smak. Trzymając moje małe dzieci z zawiniętym ciastem z przeciągów, nie umieszczam ich również w szczególnie ciepłym miejscuIm wolniej ciasto rośnie, tym bardziej poprawia smak. Trzymając moje małe dzieci z zawiniętym ciastem z przeciągów, nie umieszczam ich również w szczególnie ciepłym miejscu591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweCiasto czasami wymaga domieszki mąkiCiasto czasami wymaga domieszki mąki240papryka habaneroświeży ser ricottaświeży ser ricotta4trochę posiekanej cukiniiPizza Jamón i ricotta z sałatką z rukoliPizza Jamón i ricotta z sałatką z rukoli1nullSok z 1/2 cytryny, ok. 2%Sok z 1/2 cytryny, ok. 2%3gałązki świeżego tymianku cytrynowegogałązki świeżego tymianku cytrynowego240papryka habaneromozzarella, pokrojona cienkomozzarella, pokrojona cienko1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu4trochę posiekanej cukiniiWybrałem, aby dodać ślimak oliwy z oliwek do ciasta, ponieważ wolę, aby moja skorupa miała trochę zęba, ale nadal czułość. Pomiń to, jeśli wolisz bardziej suchą, krakersową skórkęWybrałem, aby dodać ślimak oliwy z oliwek do ciasta, ponieważ wolę, aby moja skorupa miała trochę zęba, ale nadal czułość. Pomiń to, jeśli wolisz bardziej suchą, krakersową skórkę7Spód: okruszki z herbatników grahamoliwa z oliwek, lub do smakuoliwa z oliwek, lub do smaku1arkuszPiec na rozgrzanym kamieniu lub patelni przez 8-10 minut lub do momentu, gdy skórka będzie chrupiąca i złocistaPiec na rozgrzanym kamieniu lub patelni przez 8-10 minut lub do momentu, gdy skórka będzie chrupiąca i złocista1arkuszRozgrzej piekarnik do temperatury 230°C (450°F). Umieść kamień do pizzy, nieszkliwione płytki lub przewróconą patelnię w piekarniku i pozostaw do nagrzania przez co najmniej 30 minutRozgrzej piekarnik do temperatury 230°C (450°F). Umieść kamień do pizzy, nieszkliwione płytki lub przewróconą patelnię w piekarniku i pozostaw do nagrzania przez co najmniej 30 minut82 łyżki roztopionego masłaJamón (serrano lub ibérico) lub Prosciutto di ParmaJamón (serrano lub ibérico) lub Prosciutto di Parma1warzywo (np. szpinak)1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala4trochę posiekanej cukiniiNie solę pizzy, ponieważ ciasto zostało dobrze przyprawione, a tang vinaigrette wystarczy doprawić dodatkamiNie solę pizzy, ponieważ ciasto zostało dobrze przyprawione, a tang vinaigrette wystarczy doprawić dodatkami4trochę posiekanej cukiniiSól i świeżo zmielony czarny pieprz, do smakuSól i świeżo zmielony czarny pieprz, do smaku1warzywo (np. szpinak)sugar (ja to trochę kupuję)sugar (ja to trochę kupuję)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweletnia wodaletnia woda2warzywo (np. szpinak)ocet winny biały (lub inne)ocet winny biały (lub inne)4trochę posiekanej cukiniiPo wyjęciu pizzy z piekarnika i wystygnięciu na minutę, dodaj sałatkę i podawaj natychmiastPo wyjęciu pizzy z piekarnika i wystygnięciu na minutę, dodaj sałatkę i podawaj natychmiast
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia40
Magazyn