Taco Lasagna
Lasagne taco może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 15 i kosztuje 1,66 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 22g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 324 kalorie. Wiele osób naprawdę lubi to śródziemnomorskie danie. 662 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Mieszanka pieprzu cayenne, woda, mielona wołowina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Taco Lasagna, Taco Lasagna, oraz Taco Lasagna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść mieloną wołowinę na dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Odcedzić, następnie doprawić przyprawą taco, czosnkiem, pieprzem cayenne, chili w proszku i wodą. Dusić przez 10 minut.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Nasmaruj dno naczynia do pieczenia 9x13 cali.
Umieść 6 tortilli w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Rozłóż 1/3 salsy na wierzchu tortilli.
Rozłóż 1/2 mieszanki mięsa równomiernie na salsie.
Posypać 1/2 zielonej cebuli. Kropla 1/2 śmietany losowo na zielonej cebuli. Top z 1/2 szklanki Cheddar i 1/2 szklanki ser Monterey Jack. Powtórz warstwy. Na wierzchu 6 tortilli, posmarować pozostałą salsą i posypać pozostałym serem.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 30 do 45 minut lub do rozpuszczenia serów.