Kompot Żurawinowy
Kompot żurawinowy może być tylko sosem, którego szukasz. Na 2,05 zł za porcję, ten przepis okładki 14% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 441 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Przepis ten służy 6. Jeśli masz pod ręką sól, żurawinę, skórkę pomarańczową i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kompot Żurawinowy, Kompot Żurawinowy, oraz Kompot Figowy I Żurawinowy podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu połącz pierwsze dziewięć składników. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu, bez przykrycia, przez 10 minut lub aż żurawina pop i jabłka będą miękkie.
Dodać brzoskwinie i morele; podgrzać. Wymieszać z orzechami pekan; podawać na ciepło lub schłodzone. Przechowywać w lodówce.