Kompot Ze Świeżych Owoców

Kompot Ze Świeżych Owoców
Need a SOS bezglutenowy, pierwotny i wegetariański? Kompot ze świeżych owoców może być super przepisem do wypróbowania. Ten przepis zawiera 7 porcji z 138 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 6% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka brzoskwiń, owoców do smarowania moreli, wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 39%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Omlet Z Kompot Ze Świeżych Owoców, Kompot z suszonych i świeżych owoców, oraz Kompot Z Czterech Owoców podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wytnij dwa 1-in.- długie paski ze skórki cytryny. Wyciśnij sok z cytryny. W dużym rondlu połączyć wodę, miód, sok z cytryny i paski skórki cytryny.
2
Dodać jabłka, brzoskwinie i gruszki. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; gotować, bez przykrycia, przez 15-20 minut lub aż owoce zmiękną.
3
Zdjąć z ognia; wyrzucić skórkę z cytryny. Za pomocą łyżeczki przełożyć owoce do dużej miski; wyrzucić płyn kłusowniczy. Wymieszać z nadającymi się do smarowania owocami, truskawkami i winogronami. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 4 godziny lub na noc.
4
Podawać z łyżką szczelinową. Każdą porcję doprawić jogurtem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia6
Magazyn