Need a SOS bezglutenowy i bezmleczny? Kompot z suszonych owoców może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 362 kalorie, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Jeśli masz pod ręką gruszki, cukier, żurawinę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kompot z suszonych owoców, Kompot Z Suszonych Owoców, oraz Kompot Z Suszonych Owoców dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce połączyć wszystkie suszone owoce i dodać tyle gorącej wody, aby pokryć o cal. Moczyć przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Owoce
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Odcedzić mieszaninę.
3
W rondlu połączyć owoce z cukrem, skórką z cytryny i pomarańczy, sokiem z cytryny i wodą i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować mieszaninę na wolnym ogniu przez 10 do 20 minut, lub aż owoce są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3 Paluszki Precelkowe
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
4
Zdjąć patelnię z ognia i niech kompot ostygnie. Kompot będzie przechowywać przez tydzień, jeśli jest przykryty i schłodzony.