Need a SOS bezglutenowy i bezmleczny? Kompot z różowej gruszki może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis zawiera 8 porcji z 194 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 5% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jeśli masz laski cynamonu, cukier, sos żurawinowy z całych jagód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 34%. Ten wynik nie jest tak wielki. Spróbuj Kompot rabarbarowy różowy, Kompot Gruszkowy, oraz Kompot Imbirowy Gruszkowy podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 13. x 9 po. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania, ułóż gruszki. W rondlu połączyć sos żurawinowy, cukier, sok z cytryny, cynamon i imbir. Gotować i mieszać, aż mieszanina dojdzie do wrzenia; zalać gruszkami. Top z pomarańczami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Usunięto Z Obudowy Ogniwa
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
3 Paluszki Precelkowe
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Połówki Gruszek W Syropie
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Przykryć i piec w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub do miękkości gruszek.