Kompot Z Porzeczek Żurawinowych
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc wypróbuj kompot z porzeczek żurawinowych. Ten przepis służy 5 i kosztuje 62 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 233 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jeśli masz żurawinę, galaretkę porzeczkową, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 16%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Tosty francuskie z kompot jabłkowo-porzeczkowy, SOS Żurawinowo-Porzeczkowy, oraz Granola Żurawinowa Porzeczkowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu wymieszać cukier i wodę. Gotować na wolnym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści. Wymieszać z żurawiną i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż żurawina pop i zmiękną, o 6 do 8 protokół. Wymieszać galaretkę porzeczkową i gotować, często mieszając, aż galaretka się rozpuści.
Wyjmij rondel z ognia i umieść w łaźni z lodem. Mieszać od czasu do czasu, aż mieszanina ostygnie do temperatury pokojowej.