Kompot z gorących owoców trwa 1 godzina od początku do końca. Ten przepis zawiera 12 porcji z 262 kalorii, 4G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Za 2,23 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Działa dobrze jako sos. Przynosi ci smak domu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Mieszanka białego wina, moreli, koncentratu soku pomarańczowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kompot Z Gorących Owoców, Kompot Z Gorących Owoców, oraz Kompot Z Gorących Owoców dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
W dużej misce połącz koncentrat soku pomarańczowego i skrobię kukurydzianą; mieszać do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku Pomarańczowego
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj owoce; wymieszaj, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
3
Wlać do masła 3-qt. zapiekanka. W razie potrzeby polej wszystko winem. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 50 do 60 minut lub do uzyskania gorącego i musującego.