Kompot Gruszkowo-Żurawinowy

Kompot Gruszkowo-Żurawinowy
Kompot gruszkowo-żurawinowy to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten sos ma 255 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz gruszki seckel, mielony imbir, sos żurawinowo-pomarańczowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Kompot Gruszkowo-Żurawinowy, Kompot Żurawinowo-Gruszkowy, oraz Tosty francuskie z kompotem gruszkowo-żurawinowym.

Instrukcje

1
Pierwsze 5 składników doprowadzić do wrzenia w średnim rondlu, stale mieszając, na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)
2
Zdjąć z ognia.
3
Ułóż gruszki w lekko nasmarowanym głębokim 8-calowym okrągłym naczyniu do pieczenia; wlej mieszankę żurawinową na gruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki śmietanki Kremówki W Temperaturze Pokojowej2 łyżki śmietanki Kremówki W Temperaturze Pokojowej
4
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę lub do momentu, gdy gruszki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Dekoracji KanapekDo Dekoracji Kanapek
5
Dekorować, w razie potrzeby.
6
Uwaga
7
Do celów testowych użyliśmy Ocean Spray Cran-Fruit Cranberry-Orange Sauce. Możesz znaleźć 12-uncjową wannę w sekcji z puszkami w supermarkecie. Aby zaoszczędzić czas, gotuj sos żurawinowo-pomarańczowy zgodnie z zaleceniami; zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i dodaj gruszki. Przykryć i dusić 20 do 25 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Puszka Włoskich Pomidorów W Puszce, NieodsączonychPuszka Włoskich Pomidorów W Puszce, Nieodsączonych
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn