Kompot Cytrusowo-Żurawinowy

Kompot Cytrusowo-Żurawinowy
Kompot cytrusowo-żurawinowy może być właśnie sosem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis ma 178 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz vanillan ekstrakt, syrop klonowy, pomarańcza, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kompot Cytrusowy Żurawinowy, Kompot Cytrusowy, oraz Kompot Cytrusowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Drobno zetrzeć skórkę z pomarańczy i odstawić. Za pomocą ostrego noża do parkowania odetnij skórkę i biały rdzeń z pomarańczy. Pracując nad małą miską, przeciąć między membranami, aby uwolnić segmenty do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomarańczowyPomarańczowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Połącz skórkę, żurawinę, syrop, sok i wanilię w średnim rondlu. Gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż żurawina pęknie i sos zgęstnieje, 5-10 minut. Chill until cold.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
WaniliaWanilia
SokSok
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Delikatnie wymieszać pomarańczowe segmenty w kompot. DO AHEAD: może być wykonany 3 dni wcześniej. Kryj się i wyluzuj. Przed podaniem należy powrócić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
KompotKompot
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn