Komosa Ryżowo-Grochowa Cytrynowa
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Lemon-Snap groch Quinoa może być wybitny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 202 kalorie, 7G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, po przekątnej groszek cukrowy, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Makaron z papryką cukrową i marchewką soba, Pomidor awokado ogórek ciecierzyca groszek Sałatka z Fetan i grecka cytryna Dressing, oraz Sałatka Snap Pea & Quinoa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić 1 2/3 szklanki wody i quinoa do wrzenia w średnim rondlu. Zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu 12 minut lub aż quinoa jest tender; drenaż.
Dodaj cukier groszek, sok z cytryny, oliwę z oliwek, posiekany świeży tymianek, sól koszerną i świeżo zmielony czarny pieprz, mieszając, aby połączyć.