Komosa ryżowa z łososiem i Chardą Szwajcarską to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 392 kalorie, 25g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na $3.98 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka czosnku, quinoa, wina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest znakomite. Podobne przepisy to Sicilian Swiss Chard over Quinoa, Czerwona komosa ryżowa z Chardą Szwajcarską i jajkiem w koszulce, oraz Łosoś Z Chardą Szwajcarską.
Instrukcje
1
Podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek w rondlu na średnim ogniu. Gotować i mieszać cebulę i 2 ząbki czosnku, aż pachnące, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Mieszać quinoa do mieszanki cebuli, aż lekko tosty, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Wlać bulion warzywny do mieszanki quinoa. Doprowadzić do wrzenia, a następnie przykryć i zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Dusić, aż quinoa jest tender, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Napój Soy Dream (oryginalny Smak) Lub Mleko
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
4
W międzyczasie podgrzej łososia, białe wino i wodę w rondlu na średnim ogniu. Gotować na wolnym ogniu, aż łosoś jest gotowane przez i łatwo płatki widelcem, 10 do 12 minut; odcedzić.