Komosa ryżowa z łososiem i Chardą Szwajcarską

Komosa ryżowa z łososiem i Chardą Szwajcarską
Komosa ryżowa z łososiem i Chardą Szwajcarską to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 392 kalorie, 25g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na $3.98 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka czosnku, quinoa, wina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest znakomite. Podobne przepisy to Sicilian Swiss Chard over Quinoa, Czerwona komosa ryżowa z Chardą Szwajcarską i jajkiem w koszulce, oraz Łosoś Z Chardą Szwajcarską.

Instrukcje

1
Podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek w rondlu na średnim ogniu. Gotować i mieszać cebulę i 2 ząbki czosnku, aż pachnące, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosPlus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Mieszać quinoa do mieszanki cebuli, aż lekko tosty, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Wlać bulion warzywny do mieszanki quinoa. Doprowadzić do wrzenia, a następnie przykryć i zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Dusić, aż quinoa jest tender, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Napój Soy Dream (oryginalny Smak) Lub MlekoNapój Soy Dream (oryginalny Smak) Lub Mleko
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
4
W międzyczasie podgrzej łososia, białe wino i wodę w rondlu na średnim ogniu. Gotować na wolnym ogniu, aż łosoś jest gotowane przez i łatwo płatki widelcem, 10 do 12 minut; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Łososia przełożyć na talerz i pokroić w płatki; wyrzucić skórę i odstawić łososia na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
6
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać 2 ząbki czosnku, aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosPlus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Wymieszać szwajcarski chard i sok z cytryny do czosnku, aż szwajcarski chard zaczyna mięknąć, o 2 minuty; zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
8
Delikatnie złożyć płatków łososia i chard do gotowanej komosy ryżowej. Doprawić solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Komosa Ryżowa GotowanaKomosa Ryżowa Gotowana
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia85
Magazyn