Kolendra Limonka Grillowane Udka Kurczaka
Kolendra Limonka grillowane nogi kurczaka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 605 kalorii, 43g białka, oraz 45 g tłuszczu każdy. Na 3,21 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz udka kurczaka, sok z limonki, skórkę z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowany kurczak z kolendrą i limonką, Curry Udka Z Kurczaka Z Marchewką, Ryżem I Limonką, oraz Kurczak z limonką i kolendrą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: 10-calowa żeliwna patelnia grillowa
Umieść sok z limonki, skórka, kolendra, kolendra, szalotka i miód w misce robota kuchennego i pulse połączyć. Po uruchomieniu procesora, dodaj oliwę z oliwek w stałym strumieniu. Wyłącz silnik i dodaj sól i pieprz. Puls do połączenia.
Wlać mieszaninę do niereaktywnej miski i dodać do niej udka kurczaka. Wrzucić do herbu dobrze i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Umieść 10-calową żeliwną patelnię grillową na dużym ogniu przez 3 minuty. Włóż 4 udka kurczaka na patelnię i grilluj 3 do 5 minut na stronę lub do momentu, gdy sok będzie czysty, jeśli zostanie przebity nożem. Powtórz proces z resztą kurczaka. Pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej i przechowywać w lodówce aż do momentu użycia.